Vladimir Đukanović
Pink TV/Printscreen
Vladimir Đukanović

Pink TV/Printscreen

Vladimir Đukanović, Foto: Pink TV/Printscreen

Nikako po dobru, već po zlu. Tip monstruoznog uma, tehnički direktor kablovske mreže CNN, poveravao se ljudima iz „Veritas“ projekta putem mreže Tinder kako su brojke umrlih od kovida u SAD namerno uvećavane preko CNN-a kako bi se urušavao Donald Tramp. Sve to je rađeno zbog naredbe „sa vrha“. U jednom momentu Čester se požalio što nema više umrlih od korone, te da je strah nešto što stalno javnost održava napetom. Da preciziramo, kampanja širenja panike i ciljanog uvećavanja broja umrlih od kovida u SAD rađena je isključivo zbog političkih motiva. Onog momenta kada je cilj postignut, odnosno kada je Tramp pokraden i kada mu je oteta pobeda, priča o kovidu je utihnula. Odjednom, deca mogu u škole, opasnost je bila prenaglašena, biće vakcina za sve, nema potrebe podizati tenzije, privreda mora da radi… Do tada, demokrate su bukvalno bile spremne da sruše kompletnu ekonomiju SAD i da započnu građanski rat samo da bi cilj ostvarile. Čester je samo jedan u nizu monstruoznih umova koji su bili tek mali šraf u zločinačkoj kampanji koja je vođena protiv Trampa. O zločinačkim planovima Nensi Pelosi i sličnih njoj bolje da sada ne otvaram temu.

Elem, tokom čitave kampanje demokrate i Bajden uopšte nisu bili aktivni. Tek po koja izjava, čisto da se vidi da postoje. Suština onog što su oni radili svodilo se da se pokradu izbori u ključnim državama za pobedu, što je učinjeno na najbeskrupulozniji način glasanjem putem pošte koje niko živ nije mogao da kontroliše. Niko nikada nije mogao da izvrši uvid u biračke materijale, a rezultati su u ključnim državama proglašavani aklamativno bez mogućnosti ikakve provere. Da tragedija bude veća, u mnogim državama SAD nije potrebna nikakva identifikacija da bi se pristupilo glasanju, pa je tako teoretski moguće da glasate ko zna koliko puta u zavisnosti na koliko ste mesta stigli da glasate. Radilo se o brutalnoj krađi, epskih razmera, no Tramp iza sebe nije imao nikakvu organizaciju koja je bila u stanju da krađu spreči, jer se Republikanska stranka brutalno raspala pod pretnjom da će njihovim senatorima i kongresmenima biti suđeno i da će se na njih fizički nasrtati. Imali smo brojne primere ciljanog okupljanja demonstranata ispred kuća republikanskih funkcionera i maltretiranja njihovih porodica. Naravno, sve u službi demokratije, zar ne? Neki od republikanaca su pristali da budu i korumpirani, a neki su svakako jedva čekali da Trampu vide leđa pa su čak radili u korist Bajdena. O medijima ne bih da trošim reči, posebno ne o društvenim mrežama, jer ako do sada niste znali šta je zloupotreba medija, dovoljno je bilo da vidite ponašanje ključnih američkih televizija i portala, kao i Gugla, Fejsbuka i Tvitera, prema Trampu i sve će vam biti jasno. Taman tako da bi stalno osporavani Kim Džong Un mogao samo da uzdiše nad diktaturom koja se u SAD sprovodila prema Trampu. Uprkos svemu, Tramp je i u takvim nemogućim uslovima, boreći se sa vetrenjačama, uspeo da osvoji rekordnih 75 miliona glasova, odnosno kako on to uvek voli da precizira - 75 miliona zakonitih glasova. Da, zaista je tako, jer Bajdenove niko nikada nije mogao da utvrdi s obzirom na to koliko je u njegovu korist pokradeno. Zato on ima ozbiljan problem sa legitimnošću i to se sve više vidi u odnosima unutar same SAD, ali i prema SAD koje ispoljavaju druge velike sile.

Takođe, hipokrizija je i organizovanje čuvenog pokreta „Blek lajvs meter“ koji je proglašavao Trampa za rasistu ističući svoju požrtvovanost u borbi za prava crnaca i to sa marksističkih pogleda. Ovaj pokret, navodnih crnačkih proletera, nastao je posle smrti Džordža Flojda koga je belac policajac usmrtio prilikom hapšenja. Naravno, niti je Bajdena zanimao taj pokret, niti prava crnaca, ali je radikalno levičarska ideja, kao i gomila siromašne crnačke sirotinje, iskorišćena za brutalno obračunavanje sa Trampom i njegovim pristalicama. Taman do te mere da su vođe pokreta postale multimilioneri o kojima se danas, doduše zakasnelo, govorio kao o najgorim licemerima, jer kao „proleteri“ imaju vile, milionske račune i žive nikad lagodnije. No, u određenom trenutku sjajno su iskorišćeni za manipulisanje širim masama.

Zašto čitava ova priča? Zato što će se i po Evropi, pa i u Srbiji, slični scenariji događati. Brutalne laži i manipulacija postali su legitimno sredstvo svih sledbenika američkih demokrata, odnosno levičarsko-soroševskih struktura. Zarad svojih ciljeva spremni su da otpočnu ratove, građanske sukobe, da korumpiraju koga stignu, da prete i fizički napadaju protivnike. Moderni nacizam na delu. Pišem ovo jer vidim sa strane šta se Vučiću sprema. Posebno u korumpiranju kadrova vladajuće stranke. Što reče Milošević u onom njegovom poslednjem govoru: „Vi možete da mi verujete, a i ne morate“.

Svako dobro od Gospoda!