Zoran Kesić
Printscreen
Zoran Kesić

Printscreen

Zoran Kesić, Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavila prepiska između Zonja (Zoran Marković) i nepoznatog lica u kojem otkriva kako je razlog ne-emitovanja emisije bio nemogućnost dogovora o prozivanju mimera povodom montaže na kojoj se nalazi sa potpredsednicom DPS, Sanjom Damjanović.

Kako navodi, Zonjo je htio da „mrcvari mim s**onje“ iako oni nisu odgovorni za pravljenje montaže, već je verovatnije da je to došlo iz „iste kuhinje“ kao sramna karikatura na kojoj se na uvredljiv način prikazuje ministarka Vesna Bratić i pravoslavno sveštenstvo SPC.

Međutim, ono što je najinteresantnije – ova prepiska otkriva da su upravo oni autori sramne emisije Zorana Kesića u kojoj je izvređan blaženopočivši mitropolit Amfilohija.

Podsećamo, u pitanju je emisija koju je Kesić nazvao “Kako je Vasilije Ostroški pobedio Mila”, u kojoj se na skoro vulgaran način obrušio na Mitropolita Amfilohija, ali i Svetog Vasilija Ostroškog.

Zbog ove emisije protiv Kesića je podnešena i krivična prijava a broj „dislajkova“ i reakcije na društvenim mrežama koje se ova emisija izazvala jasno govore o tome da je Kesić „promašio temu“, te da ni nema govora o satiričnom prikazivanju stvarnosti jer „ovo satira nije“, kako je tih dana navođeno od strane velikog broja gledalaca.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Jovan

09.03.2021 20:32

Ovaj "secikesić" još ima emisiju?