Vojislav Šešelj
Foto: Printskrin TV Prva
Vojislav Šešelj

Foto: Printskrin TV Prva

Vojislav Šešelj, Foto: Foto: Printskrin TV Prva

- To su ljudi koji su se osilili i kojima je Vučić u nekom momentu postao smetnja u ostvarivanju nenormalnih ambicija. U priči su državni funkcioneri i to baš oni, koje sam ja prozivao poslednjih godina, a koji su duboko zagazili u kriminal i nenormalno se obogatili. Sada su u ovim akcijama policije pohapšeni samo izvršioci radnji, ali nadam se da će uskoro i oni pasti, ima tu krupnih imena - navodi Šešelj, dodajući da je jedan od njih bio odan Vučiću sve dok nije otišao na put u Ameriku, a odatle se vratio kao drugi čovek.

- Tamo je vrbovan i vratio se sa instrukcijama po kojima je odmah počeo da postupa. Iako se čini da se obruč oko njega steže, on se i dalje oseća sigurnim zbog stranaca koji mu čuvaju leđa - dodaje Šešelj, ističući da je u tu osobu Vučić imao ogromno poverenje jer mu je bio saborac i dok su obojica bili u SRS-u.

- Međutim, za razliku od Vučića koji je bio na važnoj poziciji kao generalni sekretar stranke, ovaj je išao po burek ili nameštao mikrofone na konferencijama za štampu. U svakom slučaju, ja sada očekujem da država ovu priču istera do kraja i da pohapsi sve koji su bili u sprezi sa mafijom i strancima.

- Saslušavaju se ovih dana i starlete, treba saslušati i neke političke analitičare, sličan je to posao, a onda da se pređe i na političare. Mene niko saslušavati sigurno neće, prezirem kriminal i korupciju, nikada niko nije mogao da mi zameri da sam se bavio time, kada sam hapšen i kada sam robijao, to je bilo samo zbog politike i moje ideologije - zaključuje on.

Kokeza je bio nebitan u radikalima dok mu nisu razbili glavu

Govoreći o saslušavanju predsednika FSS-a Slaviše Kokeze o pripremi ubistva predsednika Srbije, Šešelj kaže da Kokeza nikada nije bio funkcioner SRS-a, već običan član.

- Ne sećam ga se uopšte iz tog perioda, ne verujem ni da smo se ikada upoznali, mislim da je bio nepoznat i ljudima u samoj stranci. Pažnju je privukao samo kada se pojavio na jednoj konferenciji posle nekog mitinga, na kojem mu je razbijena glava - priseća se Šešelj.

Komentari (9)

zagor

04.03.2021 07:13

Ko je taj?

XXL

04.03.2021 11:10

@zagor - Ma provlačili su mu ime kroz medije, a i otvoreno se pisalo kada je išao u Ameriku što je bilo čudno no dobro pravo je ministara da se kreću i sarađuju vidimo i kako.

vuk

04.03.2021 07:52

Ovaj narod bi voleo da čuje imena.

Lucky

04.03.2021 10:05

Sam ce on sebe da srusi,kao i svi ore njega. Kad do.urci narodu ,a blizu je mnogo,gitov je . Netreba tu niko da se mesa. Njegiva sreca je u time sto nema protiv kandidata jis uvek. Kada se takav pojavi nece vucic ni cenzus da predje.

Milutin

04.03.2021 12:44

Koga uopste interesuje ova muva Seselj

triwun

04.03.2021 21:09

@Milutin - Ne znam ,ali izgleda da je učitelj postao glasnogovornik svom učeniku !

Kvrcko

04.03.2021 14:16

Zaboravili ste da deca rastu ! Pa , poraslo dete , osamostalio se !xauuw

Srdjan

04.03.2021 20:11

Kako vas nije sramota da ovo zovete novinarstvom? Niste ništa bolji od moje babe koja piše fejsbuk postove, možda ste malo pismeniji ali to je otprilke to. DNO DNA

Koga god..

05.03.2021 01:11

da DEA od ove bratije uhapsi ili da inicijativu za hapšenje, NE MOŽE DA POGREŠI...