Vučić impresioniran: Jao, kako gađa!

On je poručio da sve to pokazuje koliko je još ulaganja potrebno u vojsku i policiju.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Alo.rs

Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan na sve što je danas video na poligonima "Orešac" i "Pasuljanske livade" tokom vežbe "Odgovor 2021" i poručio da će se nastaviti ulaganja u srpsku armiju, jer daljom modernizacijom i opremanjem vojske i policije možemo da delujemo preventivno i da otvratimo svakog agresora.

"Veoma sam ponosan na ono što smo danas videli u Banatu i na Pasuljanskim livadama, a videli smo kako zajedno mogu da rade MUP i Ministarstvo odbrane, MUP i vojska", rekao je Vučić po završetku vežbe.

Primetio je da su svi impresionirani nečim novim - kako "Pancir" gađa - 5.000 metaka od 30 mm u minutu.

"To bukvalno ruši brdo i ogromno je pojačanje za Vojsku Srbije. Videli smo i kako tuku i na kojoj udaljenosti helikopteri Mi-35 i gama helikopteri. Žandarmnerija je pokazala odlično umeće", istakao je Vučić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

On je poručio da sve to pokazuje koliko je još ulaganja potrebno u vojsku i policiju, koji će svakako biti.

"Naša vosjka i policija moraju da budu još mnogo snažnije, da pripadnici imaju bolje uslove za život. Verujem da daljom modernizacijom, opremanjem i snaženjem armije i policije možemo preventivno da delujemo i da odvratimo svakog agresora", poručio je Vučić.

 • Korisnik: ElezM
  17/04/2021 - 19:46
  Uživao sam danas gledajući pokaznu vežbu naše Vojske i Policije mogu da kažem da sam prezadovoljan na sve što je danas pokazano naša zemlja ima čime da se ponosi i šta da pokaže. Sve pohvale za pripadnike Vojske i MUP-a. Odlična su izveli ovu vežbu.
 • Korisnik: Ivana
  17/04/2021 - 19:20
  Srbija ima najjaču vojsku u regionu, hvala našem predsedniku na svemu što čini za mir i stabilnost našeg naroda. Srbija je na pravom putu razvoja.
 • Korisnik: Mila
  17/04/2021 - 19:08
  Ovo danas što je prikazano je stvarno za svaku pohvalu.
 • Korisnik: Dajana
  17/04/2021 - 17:43
  Srpska vojska je naš ponos.
 • Korisnik: Dajana
  17/04/2021 - 17:42
  Srpska vojska je naš ponos.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA