Vučić ljut!

Predsednik na RTS-u rekao sve

Aeksandar Vučić
Aeksandar Vučić, Foto: EPA/Martin Divíšek

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je nezadovoljan radom pojedinih ministara po pitanju angažovanosti na rastu BDP-a Srbije.

"Zamoliću premijerku da ukaže na moje nezadovoljstovo radom pojedinih ministarstava po pitanju rasta BDP - a i po pitanju njihovog angažmana za stopu rasta. Nisu ni umeli da potroše svoje pare u januaru, a koje su tražili u budžetu pre samo mesec i po dana", rekao je Vučić za RTS.

Nije želeo da kaže koji su to ministri, dodajući da je to posao premijerke.

"Ja ću njoj da kažem šta mislim. Ne možete da držite sastanke za rast BDP, a da dođu samo dva ili tri ministra, što govori da ostali ne razumeju koliko nam je rast važan", istakao je Vučić.

Naglasio je da moramo da imamo rast, jer "ne možemo da uložimo dve milijarde ako nemamo četiri ili pet rast BDP ove godine", kao i da ne možemo da dozvolimo da nam naraste javni dug.

"Po tom pitanju sam malo ljut i verujem da će rauzmeti ovu poruku. To ne radim zato što želim nekog da kritikujem već zato što znam koliko je to važno za našu zemelju. Da bi mogli da nabavimo sve lekove i vakcine, da gradimo bolnice, povećamo plate i penzije", zaključio je Vučić.

Povezane vesti

 • Korisnik: Milena
  27/01/2021 - 09:04
  Sasvim opravdana lutnja Aleksandra Vučić jer ne podnosi neodgovornost i nerad i u tome ga apsolutno podržava narod. Veliko poverenje je ukazano ministrima i treba da svoju funkciju obavljaju časno, pošteno i predano, a ne da misle da su tu što su Bogom dani.
 • Korisnik: Nxxk
  27/01/2021 - 07:37
  Svaki od ministara mora da da svoj maksimum.
 • Korisnik: Stanko
  27/01/2021 - 07:12
  Da bi Srbija mogla da pomogne svom narodu i svojoj privredi najpre moramo da sačuvamo našu privredu.
 • Korisnik: Danka
  27/01/2021 - 02:02
  Predsednik uvek otvoreno i realno priča o svemu pred svojim narodom!
 • Korisnik: Biljana M
  27/01/2021 - 01:21
  Ocigledno pojedini ministri situaciju sa koronom koriste da hvataju krivine. Ali niko nije rodjen u fotelji, tako da su oni zamenljivi. Nerad se nece tolerisati.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi