Vučić sa velikom tugom primio vest: Počivaj u miru, dragi prijatelju!

Poslat hitan telegram saučešća

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: screenshoot

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je večeras saučešće porodici preminulog kompozitora i osnivača grupe "Balkanika" Aleksandra Sanje Ilića.

"S velikom tugom sam primio vest o smrti Sanje Ilića, jednog od najvećih umetnika našeg podneblja", naveo je predsednik Srbije u telegramu saučešća.

Kako se navodi u saopštenju Službe za saradnju s medijima predsednika Republike, Vučić je istakao da je Ilićeva muzika "brisala sve granice, a ljude zbližavala jedinstvenom niti svevremenog sazvučja Srbije i celog Balkana".

"Sanja je upečatljivo i srcem prenosio drugim kulturama neka od najlepših dela naše muzike, čime je na najkreativniji način predstavljao umetničko bogatstvo ovog dela sveta", naglasio je predsednik Srbije.

"Upućujem najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i brojnim poštovaocima njegovog muzičkog opusa. Počivaj u miru, dragi prijatelju“, navodi se u telegramu saučešća predsednika Vučića.

Povezane vesti

 • Korisnik: Saša
  08/03/2021 - 12:11
  Iskreno saučešće porodici preminulog. Počivaj u miru legendo.
 • Korisnik: sasa
  08/03/2021 - 11:37
  Legendo pocivaj u miru...Veliki covek i umetnik nas je napustio
 • Korisnik: Jovana
  08/03/2021 - 11:11
  Napustio nas je veliki čovek. Počivaj u miru!
 • Korisnik: Mily
  08/03/2021 - 10:46
  Sanja je bio veliki umetnik i jos veci covek! Njegov odlazak ostavice veliku prazninu na nasoj muzickoj sceni! Neka pociva u miru!
 • Korisnik: Bo
  08/03/2021 - 09:19
  Veliki gubitak, i velika nepravda. Slava mu i hvala, nek pociva u miru.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA