Vuk Jeremić i Milan Roćen
printscreen
Vuk Jeremić i Milan Roćen

printscreen

Vuk Jeremić i Milan Roćen, Foto: printscreen

Kao što je Alo već pisao, deo opozicije u Srbiji, oslanja se na pomoć spoljnog faktora kako bi mimo volje naroda preuzeli vlast u Beogradu.

Pored moćnika sa Zapada, u tome im svesrdno pomažu tajkuni i političari iz susednih zemalja kojima ne odgovara jaka i nezavisna Srbija.

Po svemu sudeći, u njihovim očima, Srbija mora biti plen koji će se neprestano crpeti zarad interesa drugih, a u tome prednjači crnogorska mafijaško-tajkunsko-politička hobotnica koja decenijama parazitira na leđima Beograda.

"Crna Gora. Nema je na svijet!", piše oduševljeni Jeremić.

Kako saznajemo, Jeremić je i kolegama u stranci potvrdio da "na svijet" nema ni tako dobrog biznismena kao sto je Miodrag Davidović Daka, sa kojim se sastao kako bi uz podršku Mila Đukanovića srušio narodnu vlast u Srbiji.

Podsetimo, ovo nije jedina veza Jeremića sa crnogorskom hobotnicom. On je kao savetnik tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića, svesrdno radio na rasturanju zajedničke države Srbije i Crne Gore kada je sa tadašnjim ambasadorom SCG u Moskvi i kasnijim savetnikom Mila Đukanovića, Milanom Roćenom dogovarao zajedničke političke akcije i privatne proslave. Jeremić je tada tvrdio da je "je.ao majku Srbiji", a snimci koji su isplivali u javnost to jasno potvrđuju. 

Sada je potpuno jasno za kakvu se politiku Jeremić zalaže - Srbija u kandžama stranih gospodara.

Komentari (4)

beba

22.04.2021 08:33

Zasto vlast to dozvoljava?

Vesna

22.04.2021 09:26

Od Jeremica nista novo!

Gaga

22.04.2021 10:56

skupio je par casnih ljudi i nisu mi jasni sta ce sa tim izdajnikom?

sasailik

22.04.2021 11:34

Sto neko ne ubije tu stoku Sto se to ne pohapsi i pred peki sud za izdaju. Dok vi cekate oni ce vas smeniti i pohapsiti. Dosta spavate i cekate . Osvestite se dok jos nije kasno.