Jeremić "je*ao majku Srbiji", a sada ima novi plan sa strancima - Hobotnica kreće da ponovo zauzme Beograd!

Po svemu sudeći, u njihovim očima, Srbija mora biti plen koji će se neprestano crpeti zarad interesa drugih, a u tome prednjači crnogorska mafijaško-tajkunsko-politička hobotnica koja decenijama parazitira na leđima Beograda.

Vuk Jeremić i Milan Roćen
Vuk Jeremić i Milan Roćen, Foto: printscreen

Kao što je Alo već pisao, deo opozicije u Srbiji, oslanja se na pomoć spoljnog faktora kako bi mimo volje naroda preuzeli vlast u Beogradu.

Pored moćnika sa Zapada, u tome im svesrdno pomažu tajkuni i političari iz susednih zemalja kojima ne odgovara jaka i nezavisna Srbija.

Po svemu sudeći, u njihovim očima, Srbija mora biti plen koji će se neprestano crpeti zarad interesa drugih, a u tome prednjači crnogorska mafijaško-tajkunsko-politička hobotnica koja decenijama parazitira na leđima Beograda.

Kako Alo saznaje, Miodrag Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, sastao se u utorak u Podgorici sa liderom Narodne stranke gde su pričali o zajedničkom neprijatelju sve trojice - predsedniku Srbije, i planovima za njegovu smenu.

Pisanje Alo, potvrdio je i sam Jeremić objavljujući fotografije iz Crne Gore na kojima nije krio oduševljenje ovom državom. Deluje da Lider Narodne stranke ima rezervnu državu, ili više njih.

"Crna Gora. Nema je na svijet!", piše oduševljeni Jeremić.

Kako saznajemo, Jeremić je i kolegama u stranci potvrdio da "na svijet" nema ni tako dobrog biznismena kao sto je Miodrag Davidović Daka, sa kojim se sastao kako bi uz podršku Mila Đukanovića srušio narodnu vlast u Srbiji.

Podsetimo, ovo nije jedina veza Jeremića sa crnogorskom hobotnicom. On je kao savetnik tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića, svesrdno radio na rasturanju zajedničke države Srbije i Crne Gore kada je sa tadašnjim ambasadorom SCG u Moskvi i kasnijim savetnikom Mila Đukanovića, Milanom Roćenom dogovarao zajedničke političke akcije i privatne proslave. Jeremić je tada tvrdio da je "je.ao majku Srbiji", a snimci koji su isplivali u javnost to jasno potvrđuju. 

Sada je potpuno jasno za kakvu se politiku Jeremić zalaže - Srbija u kandžama stranih gospodara.

 • Korisnik: sasailik
  22/04/2021 - 11:34
  Sto neko ne ubije tu stoku Sto se to ne pohapsi i pred peki sud za izdaju. Dok vi cekate oni ce vas smeniti i pohapsiti. Dosta spavate i cekate . Osvestite se dok jos nije kasno.
 • Korisnik: Gaga
  22/04/2021 - 10:56
  skupio je par casnih ljudi i nisu mi jasni sta ce sa tim izdajnikom?
 • Korisnik: Vesna
  22/04/2021 - 09:26
  Od Jeremica nista novo!
 • Korisnik: beba
  22/04/2021 - 08:33
  Zasto vlast to dozvoljava?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA