Aleksandar Vulin
Tanjug/Rade Prelić
Aleksandar Vulin

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vulin , Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Nema ništa histeričnije od ministra koji ne sme da ponovi svoju izjavu. Polemiku je izazvao onaj ko je rekao da će rasporediti hrvatsku vojsku na Kosovu i Metohiji, a ne onaj ko mu je odgovorio da o Kforu odlučuje UN, a ne "braća po oružju - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin komentarišući saopštenje hrvatskog Ministarstva spoljnih i evropskih poslova u kome je reakcije zvaničnog Beograda na najavu formiranja hrvatskog kampa na KiM nazvalo histeričnim spekulacijama kako bi se skrenula pažnja sa ozbiljnijih stvari, kao i da je polemiku započeo ministar Vulin.

- Nije mi Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske odgovorilo ni na pitanje zašto je cepanje Srbije doprinos miru, a jedinstvena Srbija izvor nestabilnosti. Osim što je iznelo lične uvrede, Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske nije osporilo ni jednu reč mog odgovora, ali jeste histerično napalo pravo Bunjevaca da postoje i govore svojim jezikom - rekao je ministar Vulin.

Komentari (1)

Milo

07.05.2021 19:38

Vulin potpuno izgubio kompas. Za njih je Kosovo nezavisna država koju su tako priznali, vojsku šalju u okviru UN-a. Ko da mu odgovori na njegove gluposti.