MOMIROVIĆA U MINISTARSTVU GRAĐEVINE DOČEKALA PUSTOŠ Zorana opelješila Tomu Monu!

Posle Zorane u Ministarstvu građevine ostala je pustoš

Zorana Mihajlović, Tomislav Momirović
Zorana Mihajlović, Tomislav Momirović, Foto: Instagram

Sa osmehom na licu i srdačnim rečima 2. novembra Zorana Mihajlović predala je svoj dotadašnji resor Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću. Posebno je istakla da svom kolegi ostavlja „uređen, efikasan i poštovan sektor, kako u zemlji, tako i na međunarodnom planu“.

Međutim, kako saznajemo, Momirovića je po dolasku na posao narednog dana, a posle te tople dobrodošlice sačekao hladan tuš! Ispostavilo se da je Mihajlovićeva sa sobom povela veliki broj zaposlenih u tom ministarstvu, o čemu nije obavestila svog naslednika, ali i da je u Ministarstvo energetike prevezla gotovo sve bolje automobile, pa su njemu ostale samo krntije...

- Osim svojih najbližih saradnika, ona je povukla za sobom i radnike iz Ministarstva, čak i dispečera, samo što nije i kafe kuvaricu. To je bio prvi šok za Momirovića, kadrovske rupe, a onda je usledio drugi - desetkovan vozni park, bukvalno mu je ostavila samo par loših automobila, svaki koji je valjao oterala je u novi resor - navodi naš izvor.

U nizu saradnika koje je ministarka prenela iz Ministarstva građevinarstva u Ministarstvo rudarstva i energetike, kako smo pisali, nalazi se Miodrag Poledica, koji je u februaru ove godine hapšen zbog sumnje da je zloupotrebio položaj u poslovima javnih nabavki. Poledica će u Ministarstvu energetike obavljati funkciju državnog sekretara, a na istoj poziciji bio je i u resoru građevinarstva i infrastrukture.

Osim Poledice, iz Ministarstva građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja u Ministarstvo energetike prešla je i Jovanka Atanacković, koja će u novom resoru obavljati funkciju v.d. pomoćnice ministarke. Na istu funkciju imenovan je i Zoran Ilić, kao i Zoran Pavlović.
Na funkciju v.d. sekretara u Ministarstvu energetike postavljena je Maja Matija Ristić, koja je bila sekretarka u Ministarstvu građevinarstva.

Posvađala se s kim je stigla

„Alo!“ je pre nekoliko dana pisao da se ministarka Mihajlović za mesec dana, od kada je formirana Vlada, nije posvađala samo sa kim nije stigla.

- Već na drugoj sednici Vlade pokušala je da isprovocira premijerku i posvađa se sa njom, na trećoj joj je to pošlo za rukom. Osim sa Anom, uspela je već da se posvađa i sa Majom Gojković, ali ni to nije ništa neobično, jer se nisu dobro slagale ni kada je Maja bila na čelu Skupštine. Neobično je pak što je odmah počela da pecka i druge novoizabrane ministre iz redova svoje stranke, suptilno im nabijajući na nos da je ona u Vladi najduže, da se sigurno u sve bolje razume od njih. Jedan novi ministar dodelio joj je nadimak svađalica Zoka, ali to njoj uopšte ne smeta, naprotiv smešno joj je... - ispričao je naš izvor iz Vlade.

Povezane vesti

 • Korisnik: Max
  02/12/2020 - 15:00
  Kazem od kad se pojavila u politic;ZLO od žene
 • Korisnik: Veki
  02/12/2020 - 14:31
  Pa ovom tata i mama kupili ministarsko mesto, tako da mu besna kola ne trebaju ima svoja. Bolja su od drzavnih. A naravno da svako ima svoju ekipu za muljanje.
 • Korisnik: Miki
  02/12/2020 - 12:00
  Dobro da ista funkcionise za njih nema zakona nedodirljivi su rade sta oce kao da im je privatna svojina a narod sve siromasniji
 • Korisnik: Cvecka
  02/12/2020 - 10:30
  Pustite vi Zoranu! Da ne valja davno bi je Vucic sklonio. A to sto se svadja znaci da ne trpi neradnike i na tome joj svaka cast!!!
  • lav @Cvecka
   02/12/2020 - 13:10
   CVEĆKA ti si jadni bot. Ona je Američki čovek, koji tajno uzima srpski novac.
  • Bane @Cvecka
   02/12/2020 - 15:27
   Vučić bi je sklonio, ali ne sme od američkog ambasadora, kome odgovara ta dinkićeva štetuočina.
 • Korisnik: ono
  02/12/2020 - 09:53
  Posebno ne simpatična osoba, koja je povukla sa sobom u novo ministranstvo sve osobe koje znaju njene mahinacije i muljanja. Ne znam zašto je trpi AV jer ruši kredibilitet vlade i bruka je.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi