DAKA ZBOG NERVOZE GUBI KONTROLU Davidović nastavlja sa svojom prljavom kampanjom: Sada je uperio prst u vladiku Joanikija zato što mu se nije pridružio u napadu na Vučića

Miodrag Daka Davidovic nastavlja da uveseljava crnogorsku i regionalnu javnost. U večerašnjoj debati na RTCG koja se organizije pred lokalne izbore u Nikšiću, opet je iskoristio priliku da lažno napadne srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Miodrag Daka Davidović
Miodrag Daka Davidović, Foto: Printscreen/ Twitter

Ipak, ovog puta se nije tu zaustavio, već je svoju metu napada proširio i na Vladiku Joanikija koga je optužio da se našao u teškoj muci, te da je “neoprezan” zbog toga što nije hteo da mu se pridruži u napadu na predsednika Srbije.

Podsetimo, Davidović je optužio predsednika Srbije da je naručio atentat na njega i Vladiku Joanikija prošle godine. Par sati nakon toga, Vladika Joanikije je oštro demantovao te navode, ističući da sumnja da se iza tog pokušaja atentata nalazi bivši režim Mila Đukanovića.

Najzad, da li je gospodin Davidović sve više nervozan zbog istraživanja koja govore da njegov Narodni pokret ostaje ispod cenzusa, ostavljamo čitaocima da procene.

Povezane vesti

 • Korisnik: Boki
  12/03/2021 - 11:34
  To su ozbiljne optuzbe!Ima li dokaza za to!?
 • Korisnik: Danka
  12/03/2021 - 11:14
  Strašno, ovo samo pokazuej odraz njihove slabosti!
 • Korisnik: Ivana
  12/03/2021 - 11:14
  Tajkuni su svi protiv Vučića i to je činjenica da mu svi rade o glavi. Ovo je zaista strašno koliko žele da nas ekonomski potpuno oslabe.
 • Korisnik: Sapcanin
  12/03/2021 - 09:58
  Tom coveku treba zabraniti ulazak u Srbiju ako postoji zakonski osnov a do pre par meseci je pricao drugu pricu ljiga od coveka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA