Policija
Alo!/ Dejan Briza
Preljuba prevara

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

 

Nakon toga potpisali su "prijateljski" raskid radnog odnosa, te je zajedno sa svojim suprugom i dvoje maloletne dece na dve godine otišla iz zemlje, na Tenerife u Španiju. Ipak, kako tvrdi, zloglasni političar ni tada nije odustao, pa ju je čak i javno kritikovao da je “glupa i nesposobna”.

Pročitajte još:

 

Tri godine nakon toga njegova bivša sekretarica odlučila je da javno progovori i pozvala je sve njegove druge žrtve, a ona kaže da ih ima u firmama Marjetica, Luka Koper i u njegovoj privatnoj firmi, da isto tako javno iznesu svoje priče o zlostavljanju.

Mišićeva karijera do sada je bila obeležena kontroverzama – izbačen je iz Vlade Alenke Bratušek, kao i s mesta predsednika Uprave Luka Koper nakon samo šest meseci – navodno i zbog vožnje službenog Mercedesa u pijanom stanju, te na kraju neslavnog završetka i na mestu v.d. direktora Marjetice Koper. Nakon svega, kandidovao se za gradonačelnika Kopra, što je njegovu bivšu sekretaricu i podstaklo na kaznenu prijavu i istup u medijima, ali on više nije u trci za gradonačelnika jer je skupio samo šest odsto glasova.

 

No, nastavio je da podržava kandidata leve opcije Aleša Bržana. Nakon zastrašujućeg iskaza njegove bivše sekretarice, slovenačka javnost postala je svesna činjenice da bi političar koji, kako ona tvrdi, serijski zlostavlja žene, mogao dobiti važno mesto u novoj gradskoj vlasti Kopra. No, sada svima u Sloveniji, kada vide Gašpara Gašpara Mišić, a odzvanja svedočanstvo njegove bivše tajnice koja je između ostalog otkrila: ”Mahao je peni*om i govorio – joj što bih ti radio”!