Crna Gora, Milo Đukanović, izbori
Tanjug/AP
Crna Gora, Milo Đukanović, izbori

Tanjug/AP

Crna Gora, Milo Đukanović, izbori, Foto: Tanjug/AP

Nakon što je prvi put u istoriji ove države, na izborima poražen režim Mila Đukanovića, koji umesto da prizna poraz, planira „odlazak u šumu i nastavak borbe“, opozicija koja je konačno trijumfovala, umesto da povuče jednostrano priznanje Kosova, navodi da pomenute odluke Mila Đukanovića, među kojima je i zabadanje noža u leđa Srbiji i priznanje Kosova - OSTAJU.

Izgleda da je lakše o Kosovu pevati za punim stolom, sa mikrofonom, nego i nešto konkretno uraditi, i istovremeno blatiti svakoga ko želi da se bori za srpske svetinje.

- Na kraju se ipak ispostavlja da će Srbija u borbi za Kosovo i Metohiju i ostati i dalje usamljena - kaže izvor „Alo!“.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Perica

21.09.2020 21:42

Ja lepo rekoh sve je isto samo njega nema viwyq

Sumadinac

21.09.2020 22:32

Ja nerazumem cemu tolika panika Srbin sam iz Beograda volim svoju zemnju ali moramo biti svesni da vlada jos nije formirana da je na vlasti jos Mile da Krivokapic zavisi jos od Abazovica sutra kad Srpska stranka DF ojaca i kad nemoraju da zavise od Abazovica ili Milo ne bude tu onda moze da se prica a i tad je tesko jel ce imati ogroman pritisak od EU i Amerike . Sve sto je trebalo da se uradi protiv Srbijre uradio je Milo. Ali Milo moze da odgovara za to jer ima nas Pasos.

Bor Boranin

22.09.2020 08:16

ДРЖИ СЕ ШУМЕ И КОРИЈЕЊА! Мило Ђукановић је изгубио изборе, не од Србије, већ од свог вољеног народа. Неће ваљда да понови изборе из шуме и нишана. Заборавио је да је већ XXI век, ко би га знао? Oн најављује герилски рат невидљивом непријатељу из шуме, лако је њему, у шуми може јести и коријење.