OTKRIVAMO! Milo preko Dake i Vuka ruši Vučića!

Miodrag Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, sastao se u utorak u Podgorici sa liderom Narodne stranke gde su pričali o zajedničkom neprijatelju sve trojice - predsedniku Srbije, i planovima za njegovu smenu

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA/TOMS KALNINS

Đukanović plaća Jeremića da sruši Vučića! Miodrag Daka Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, poznat po tome što se enormno obogatio na švercu goriva i cigareta, sastao se u utorak u Podgorici sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Na tajnom sastanku na kom je Daka imao ulogu glasnogovornika Mila Đukanovića, prema našim saznanjima, jedina tema bila je rušenje aktuelnog režima u Srbiji, a pre svega Aleksandra Vučića!

Miodrag Davidović Daka
Miodrag Davidović Daka, Foto: Printscreen Pink

- Sva trojica patološki mrze Vučića! Kao da se utrkuju svaki dan ko će ga više napasti lažnim optužbama i klevetama ili ga bar nazvati najpogrdnijim imenom! Upravo ta mržnja prema njemu spojila je dvojicu moćnih Crnogoraca sa Jeremićem. Milo je naložio Davidoviću da Vuku da ogromnu količinu novca koji će on uložiti u svoju stranku, određene medije i svuda gde treba, a samo s jednim ciljem - da oslabi i uništi Vučića.

Jeremić je to, naravno, oberučke prihvatio jer su mu se zalihe novca istanjile, budući da su mu finansijeri koje je imao po belom svetu poslednjih godina pohapšeni zbog korupcionaških afera - navodi naš izvor ističući da je Davidović po nalogu Đukanovića prethodnih meseci sa svih strana napadao srpske stranke u Crnoj Gori i rovario po njima pokušavajući da ih uništi.

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: Youtube/Printscreen

- Davidović je optužio Vučića da je pokušao da izvrši atentat na njega i vladiku Joanikija. Kada je to vladika demantovao, ovaj je, umesto da se pokrije ušima, krenuo da naziva Vučića bolesnikom koji želi da vlada i Crnom Gorom. Pokušao je i sam da izigrava političara, imao je Milovu prikrivenu podršku, ali doživeo je ogroman fijasko u Nikšiću, narod mu je pokazao šta misli o njemu, ali i za to mu je kriv Vučić, zato je rado prihvatio da bude posrednik u njegovom rušenju - ispričao je naš izvor.

Koliko je Đukanović opsednut Vučićem i nestrpljiv da se ovaj pakleni plan sprovede u delo, najbolje svedoči to što svaki čas daje intervjue isključivo povodom Vučićevih postupaka ili izjava. On je juče optužio predsednika Srbije da se stavio u ulogu „promotera velikosrpske politike“. Komentarišući poslednje izjave Vučića o zbivanjima u Crnoj Gori, kako prenose mediji, a vezano za Vučićevo gostovanje na „Fejs TV“, Ðukanović je nazvao „samosažaljivim prenemaganjem srpskog predsednika“.

Ðukanović je izneo i tvrdnje da mu Vučić, kako je naveo, „podmeće udbaške uloge“ i da ga „lažima beznadežno i jalovo“ diskredituje.

Vulin: Milo je opsednut Vučićem, mora da se leči

- Da nije optužnica za šverc cigareta i čestih promena nacija i opredeljenja, Đukanovića bismo pamtili po prenemaganju i kuknjavi. Nema njegove izjave da ne zakuka na Srbiju i nema prilike da se ne prenemaže kako ga ruši Srbija, pa srpska crkva, a posebno Aleksandar Vučić. Opsesiju Vučićem Đukanović bi mogao da leči kada već ne može da je sakrije - izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin odgovarajući na ove poslednje napade Đukanovića na predsednika Vučića.

Povezane vesti

 • Korisnik: caca
  22/04/2021 - 23:03
  Milo živi u snovima gde sanja kako ruši Vučiča,a kada se probudi upašće u ambis iz kog nema povratka,jer ko drugome jamu kopa,sam u nju upada!!!
 • Korisnik: ElezM
  22/04/2021 - 22:12
  Đukanović je prošlost u politici i on to mora da shvati, dzaba Đukanoviću sve ovo što radi dok mi građani podržavamo rad trud i zalaganje našeg predsednika.
 • Korisnik: gruja
  22/04/2021 - 17:55
  Bacene pare , Pozderac je nesposoban da uradi bilo sta , on je iskompleksirana budala.
 • Korisnik: Bajone
  22/04/2021 - 11:14
  Samo me interesuje da li će Daka normalno dolaziti u Srbiju kao i do sada....?
 • Korisnik: Marija
  22/04/2021 - 10:38
  Milo polako pada u proslost i zaborav, pa za svoja nedela trazi krivca u drugome.. ali uzalud, narod vidi trud i dela predsednika Vucica i to niko ne moze osporiti. Srbija je uz Vucica!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA