MISTERIJA NA GROBLJU U CRNOJ GORI! Otvorili porodičnu grobnicu da sahrane rođaka, kada su videli šta je unutra odmah su zvali policiju!

Policija i tužilaštvo pokušavaju da utvrde ko je i kada sahranjen u tuđem grobu u zetskom selu Vukovci, odnosno, čije su kosti nedavno pronađene u tom grobu.

Groblje
Groblje, Foto: RINA

Iz Uprave policije "Vijestima" je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada su pokušali da sahrane preminulog člana porodice, u grobnici pronašla nepoznati leš.

Iako dobro upućen izvor tvrdi da ženski leš nije bio u kovčegu, već samo ubačen u grobnicu, policija govori suprotno - da je bio u kovčegu.

- Početkom meseca porodica iz Vukovaca pokušala je da sahrani preminulog člana. Kada su otvorili porodičnu grobnicu unutra su pronašli kovčeg u kom su bili posmrtni ostaci. Nije im bilo poznato ko je sahranjen, ni kada, zbog čega su pozvali policiju. Mi smo, nakon tog obaveštenja, izašli na lice mesta i obavestili tužilaštvo - objasnili su iz UP.

Ističu da su naložena veštačenja kojima će se pokušati utvrditi vreme smrti i identitet osobe čiji posmrtni ostaci su pronađeni zakopani u tuđem grobu.

Crnogorska policija
Crnogorska policija, Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

- Proveravamo sve baze podataka kako bismo utvrdili da li je u vreme koje odgovara vremenu smrti, prijavljen nestanak neke osobe. To bi umnogome olakšalo istragu, a svakako će se utvrđivati i da li je, samo, neko iskoristio prazan grob jer nije imao gde sa pokojnikom - rečeno je iz UP.

Iz te bezbednosne institucije kazali su da će nakon što se utvrdi vreme smrti, proveriti i sa pogrebnim preduzećima da li je neko od njihovih zaposlenih prevozio pokojnika do tog groba.

Pronalazak pokojnika u tuđem grobu napravio je paniku u zetskom selu Vukovci.

Jedan od sagovornika "Vijesti", koji je i prijavio novinarima taj nesvakidašnji događaj, kazao je da se u Zeti spekuliše da je u grobu pronađeno telo ubijene žene.

- O tome se zvanično ćuti, ali mi znamo da su ljudi otvorili grob jer su morali da sahrane babu koja je preminula. Dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. U njihovom grobu bilo je telo žene. Neshvatljivo je da se nešto takvo dešava i zataškava - kazao je sagovornik "Vijesti".

Povezane vesti

  • Korisnik: Hmm...
    20/04/2021 - 18:27
    Ovo gore od "Maratonaca"....Izlazi iz moga groba 🤣🤣🤣
UČITAJ JOŠ KOMENTARA