Miloš Miodragović
Foto:SDSS
Miloš Miodragović

Foto:SDSS

Miloš Miodragović , Foto: Foto:SDSS

- Radili smo prošle godine na mnogo stvari. Ukupan iznos projekata koji su odoboreni u prošloj godini, a koje sam direktno pisao je 2 miliona i 554 hiljade kuna. Tu ubrajam konkurse ministarstava i program „Zaželi“. Kada je reč o 2019. godini imali smo odobrenih 1 milion i 513 hiljada kuna za projekte ova dva ministarstva, a u 2018. godini 1 milion 975 hiljada kuna. Svim ovim projektima direktno smo pomogli ljudima da dobiju bespovratna sredstva, a osim toga radili smo i na brojnim projektima za jedinice lokalne samouprave i brojna udruženja. Od 2014. godine položio sam ispit za provođenje postupaka javne nabave i do danas sam radio na više od 30 takvih postupaka za opštine Borovo, Negoslavci, Markušica i Trpinja” – zaključuje Miloš Miodragović.

Miloš Mijodragović, koji je kandidat za SDSS nacelnika Trpinje poziva sve Srbe da učestvuju na konkursu ministarstva poljoprivrede za pomoć nacionalnim manjinama.

Miloš Miodragović

Foto: SDSS

Miloš Miodragović , Foto: Foto: SDSS

– Za učestvovanje je neophodno da poljoprivrednici dođi kod nas kako bismo im objasnili svu proceduru. Mi pomažemo u ispunjavanju prijavnog obrasca i raznih drugih potrebnih izjava. LJudi najviše apliciraju za kupovinu domaćih životinja, trajnih nasada višegodišnjeg bilja i poljoprivredne mehanizacije. Osim toga, postoji i jedan deo onih koji se prijavljuju za kupovinu zemljišta – kaže Miloš Miodragović iz vukovarske kancelarije SNV-og Centra za razvoj i investicije.

Miloš ističe da je važno da Srbi dobiju direktnu pomoć, a ne prazna obećanja. Veruje da će posle ovih izbora da postane načelnik Trpinje najveće srpske opštine i da će građani da prepoznaju sve što je radio u prethodnom periodu.