SIDU LEČI Ova medicinska sestra na posao dolazi u providnoj odeći, oboleli od korone imaju šta da vide (FOTO/VIDEO)

"Njena odeća nije bila u skladu sa standardima".

Nadia
Nadia, Foto: Printscreen

Ruska medicinska sestra koja je upozorena nakon što su je pacijenti snimili u prozirnom zaštitnom odelu ispod kojeg se videlo donje rublje ima novu karijeru.

Nadia Žukova (23) tvrdi da nije imala pojma koliko je prozirna uniforma koju je nosila dok je brinula o zaraženima od korona virusa, ali ju je jedan od pacijenata fotografisao, a fotografija je postala viralna.

Dok se javnost zabavljala, njeni šefovi nisu bili zadovoljni te su je upozorili da "njena odeća nije bila u skladu sa standardima".

Uskoro bi Nadiu moglo biti baš briga šta šefovi u bolnici kažu, jer je na pragu promene karijere. Prvi manekenski posao joj je snimanje reklame za liniju sportske odeće, a u budućnosti, ko zna.

Osim toga, objavila je da planira da studira kako bi i sama postala doktorka. U prvom intervjuu nakon skandala rekla je da joj je i dalje neugodno zbog svega.

- Znam kojeg je dana fotografija nastala, no kako se tako brzo raširila internetom je misterija. Sećan se da sam se vraćala iz smene, a ljudi su mi slali linkove na članke - rekla je i dodala da je fotografiju snimio muškarac.

- Prepoznala sam se odmah i odmah sam zaključala profile na društvenim mrežama. Nisam želela takvu pažnju - tvrdi Nadia.

Kaže da je cela situacija "užasna" i zahvalila je kolegama koji su je podržavali kroz celokupnu situaciju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi