PUTIN JOJ TO NIKADA NIJE ZABORAVIO! Mlada je odbrusila celoj Evropi i zaigrala sa ruskim predsednikom, a sada joj se odužio na najbolji način!

Kada je Karin Knajsl pozvala Putina na svadbu u Štajersku, ruski je predsednik širom Evrope bio persona non grata.

Karin Knajsl, Vladimir Putin
Karin Knajsl, Vladimir Putin, Foto: EPA

Ruska vlada imenovala je bivšu austrijsku ministarku spoljnih poslova iz Slobodarske stranke (FPÖ) Karin Knajsl za posebnu ekonomsku savetnicu u Veću direktora najjače i najveće ruske državne naftne kompanije Rosnjeft, piše moskovski Komersant.

Karin Knajsl zapravo je postala najpoznatija kada joj je 2018. godine na svadbu došao ruski predsednik Vladimir Putin, a svet je obišla fotografija plesa ruskog lidera s mladom u brdovitoj Štajerskoj.

Karin Knajsl, Vladimir Putin
Karin Knajsl, Vladimir Putin, Foto: EPA

Tada se malo ko u Evropi družio s Putinom zbog aneksije Krima pa je tadašnja austrijska vlada doživela brojne kritike iz Brisela. Ali očito joj šef Kremalja nije zaboravio tu sitnu uslugu izlaska iz izolacije te je sada svoju plesnu partnerku postavio u vrh jedne od najjačih svetskih naftnih kompanija.

Karin je inače često kritikovala nemačku kancelarku Angelu Merkel zbog "nemara" tokom tadašnje migrantske krize, napavši je tada i za njene selfieje s bliskoistočnim izbeglicama.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi