MORAMO OSTATI JEDINSTVENI Dragana Jeckov pozvala Srbe u Hrvatskoj da glasaju za SDSS
Foto: Alo.rs


Rezultat je bio takav da je SDSS sa svim mandatima postao treća politička snaga u Republici Hrvatskoj. Od nemerljivog je značaja legitimitet koji smo dobili od našeg naroda kako bismo realizovali projekte od nacionalnog interesa za unapredjenje sveukupnog polozaja srpskog naroda u hrvatskoj. Posebno bi istakla značaj jedinstvene i nedeljive srpske nacionalne stranke koja može u svim područjima da se uhvati u koštac sa različitim problemima koji muče naš narod od Dalmacije do Srema. “

Dragana Jeckov je još jednom apelovala na značaj nerasipanja srpskih glasova kako bi ta podrška u uvjetima kakvi su bila jasna i nedeljiva i kako bi imali dovoljno političke snage realizovati započeto. “ Važno je da je srpsko jedinstvo jasno izraženo kao i na prošlim izborima što je jasan dokaz da srpski narod u hrvatskoj neće više nikad da se deli.

Zajedno sa matičnom državom realizujemo razne projekte koji imaju za cilj opstanak i obnovu srpske zajednice u hrvatskoj. Sa našim partnerima u Vladi resavamo nagomilane probleme od kojih bi posebno izdvojila obnovu života za pripadnike našeg naroda u potresom razorenoj Baniji ali i probleme vezane za zapošljavanje, povratak stečenih prava ali i obrazovanje pripadnika naše zajednice kao i položaj Srpske pravoslavne crkve koja je i dalje u Hrvatskoj pod različitim vrstama napada”.

Dragana Jeckov je pozvala sve stranačke aktiviste i simpatizere da budu sa narodom i da opet obidju sve kuće i da razgovaraju sa ljudima. “Moramo kao i prošli put, a mi tu praksu sprovodimo i kada nema izbora da udjemo u svako domaćinstvo, svaku kuću, svaki stan, da razgovaramo sa ljudima i da im objasnimo značaj ovih dopunskih izbora i priliku koju danas imamo da damo legitimitet jedinoj jedinstvenoj srpskoj političkoj organiziciji koja ce da nastavi započeto kako bi unapredili sveukupni položaj srpskog naroda u hrvatskoj. SDSS sa više od 110 općinskih odbora ima jedini snagu da svaki problem koji se pojavi digne na nacionalno nivo i da trazi njegovo resavanje. Ovo je danas veoma značajno za naš narod jer i dalje imamo izolovanih nacional ističkih incidenata u društvu koji unose nemir u srpski narod u Hrvatskoj.

“Važno je da svi Srbi izadju i glasaju 03. Oktobra jer SDSS nastavlja da vodi politiku koja ima za cilj rešavanje problema našeg naroda ali i dobar suživot sa većinskim narodom. Posvećeni smo budućnosti i prosperitetu i stvorićemo u svim srpskim sredinama uslove za oporavak naše zajednice. To niko drugi neće i ne može. Konfrotacije i sukobi i dizanje tenzija najviše problema uzrokuju upravo Srbima i SDSS ce kao i do sada ostati veliki protivnik takvih politika” zakljucila je Jeckov.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading