pretnja preko fejsbuka
Foto: Alo/Facebook printscreen

Prema nezvaničnim izveštajima, jedna od povređenih osoba je prebačena u beransku Opštu bolnicu zbog teških povreda, dok je druga osoba zbrinuta na licu mesta. Identifikovane su kao dvojica braće iz porodice Kalač. Međutim, situacija je dodatno zakomplikovana kada je otac povređene braće, Iso Kalač, uputio javnu pretnju porodici Halilović, najavljujući osvetu za ovaj sukob.

pretnja preko fejsbuka

Facebook printscreen

 

Policija u Rožajama momentalno je pokrenula akciju i krenula u potragu za više osoba koje su bile umešane u ovaj nasilni incident. Prema izveštajima dopisnika ovog portala iz Rožaja, jedni od učesnika ove tuče su radnici na privremenom radu u Luksemburgu. Razlog za ovu masovnu tuču, kako se navodi, leži u dugogodišnjim neraščišćenim računima između dve rožajske porodice – Kalači i Halilovići, prenosi "Sandzakdanas.rs".

 

 

Nasilje i eskalacija sukoba izazvali su duboku zabrinutost među stanovnicima Rožaja, te se očekuje brza i odlučna reakcija nadležnih organa kako bi se identifikovali svi odgovorni. Građani apeluju na pravednu i temeljnu istragu kako bi se sprečile eventualne buduće eskalacije ovakvih sukoba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading