Mladoženja
Foto: Printscreen/JutjubPrintscreen

"Silno sam razočaran i srce mi je slomljeno, no darujem ti slobodu. Tebe neću ženiti. Odi sada sa svojim advokatom na letovanje na Mikonos, sve je plaćeno", izjavio je Segre ispred okupljenih članova porodice i prijatelja, pa tokom govora spomenuo da je imala još jednu aferu za koju je saznao, i to s poznatim industrijalcem.

Kristina, inače poduzetnica i nekadašnja saradnica bivše torinske gradonačelnice Ćiare Apendino, celi govor je odslušala u tišini, bez ijednog prigoora.

Masimo i Kristina u vezu su se upustili u martu 2020, verilii krajem jula iste godine, a javnost je očekivala da će se venčati u oktobru u jednoj od najprestižnijih torinskih vila. Par je inače sarađivao i poslovno, a proteklih  dana je po medijima nastavljeno prepucavanje nakon famozne rođendanse proslave.

"Kada je započeo govor, mislila sam da se šali. Ali, tada sam se skamenila. Bila je to primer neizrecivog nasilja, ostala sam u šoku", izjavila je Kristina, kojoj je Masimo, u pismu upućenom medijima, potom poručio da "iznošenje istine u javnosti ne smatra nasiljem".

"Što da vam kažem. Bila je to Kristinina rođendanska zabava. Vatromet, zdravice, zagrljaji. Da sam znao što Masimo planira da učini, sigurno ne bih prihvatio poziv da dođem. Ovaj posao radim godinama i ovako nešto nikada nisam doživio", opisao je tu situaciju DJ Maurizio Arena koji je bio zadužena za muziku na rođendanskoj proslavi i dodao da su pojedini ispred pozornice briznuli u plač.

Pogledajte ceo govor na vide snimku:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading