Tomi Alington
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Tomi Alington (25) je kontinuirano polno zlostavljao bebu, rekli su tužioci na sudu u Velsu.

Policija je saznala za slučaj kada je primila obaveštajne informacije o neprimerenim fotografijama na Instagramu. Zatim je pronašla Alingtonov tajni telefon koji je bio skriven na tavanu, prenosi Daily Mail.

Alington je skinuo više od 1.500 fotografija seksualnog zlostavljanje dece, od kojih su 252 spadale u kategoriju A, što znači da prikazuju najekstremnije vrste zlostavljanja.

Zlostavljač je takođe snimio vlastite videozapise i fotografije, što je omogućilo detektivima da identifikuju malog dečaka kojem je naneta šteta.

Detektivi su otkrili da je Alington na internetu objavio slike na kojima zlostavlja svoju malu žrtvu, hvaleći se pritom pedofilima.

Detektivi su identifikovali dečaka i kontaktirali njegove roditelje. Majka je na fotografijama i video snimcima prepoznala svog sina.

Sud je Alingtonu izrekao je produženu kaznu zatvora zbog rizika koji on predstavlja za decu.

Alington se prethodno izjasnio krivim za 17 tačaka optužnice za silovanje dece, seksualni napad, navođenje deteta na seksualnu aktivnost, posedovanje nepristojnih slika dece, distribuciju neprimerenih fotografija dece i posedovanje neprimerenih fotografija.

Ova krivična dela nisu bila povezana s njegovim radom u školi.

Ranije nije bio osuđivan.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading