more
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Emili Roman, koja je juče uživala u danu sa prijateljima na plaži, u četvrtak bi napunila osam godina, rekli su ožalošćeni školski radnici.

Njeno telo je izvučeno iz vode posle tročasovne potrage, ali je, nažalost, Emili proglašena mrtvom na licu mesta. Sada, oni koji su poznavali devojčicu odali su poštovanje i dali podršku njenoj porodici, piše Mirror.

"Spavaj čvrsto, slatka slatka devojčice. Imanje nikada neće biti isto bez tvog dragocenog osmeha", rekao je jedan komšija

Osoblje i učenici Nacionalne škole Templbridi, koju je Emili pohađala sa bratom, podelili su svoje razočarenje zbog tragedije.

"Emili bi sutra imala osam godina. Emili i njen brat blizanac Džeremi su u našoj školi od kada su se pridružili Junior Infants-u 2020. godine."

Doris Brajan, direktorka škole, koja je ujedno i Emilin učiteljica u razredu, opisala ju je kao „ljubaznu, živahne ličnosti. Imala je prelep osmeh. Svi su je veoma voleli i bila je veoma popularna kod svih svojih prijatelja. Takođe je bila veoma umetnička i nadarena mlada devojka."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading