čovaka udario golub
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/ Daily Watch

Na snimku sa sigurnosne kamere vidi se kako Majkl Spirs šeta do svoje lokalne prodavnice u Notingemu kada se ptica sudarila sa njim u toku leta.

Srušila se, ali naizgled nepovređena, ostavljajući Spirsa da trlja glavu dok shvata šta se upravo dogodilo.

Vlasnik radnje, Raj Rasaliam i Spirs su zatim pogledali snimak i nakon što su videli smešnu stranu incidenta odlučili su da je podele sa drugima.

 

 

„Bilo je kao da su me udarili pernatim jastukom“, rekao je Spirs za BBC.

„Kada sam video snimak, pomislio sam da je čista komedija i previše dobar da ga ne delim. Koje su šanse da se ovo ikada dogodi i da ima snimaka?

„Golub je bio dobro, samo mu se malo zavrtelo u glavi“ - rekao je Spirs.

Smejući se, voditeljka je obrisala suze i rekla: „Kad gledaš, znaš da ne treba da se smeješ i onda te to još više nasmeje.“

U drugim vestima o golubovima, stanodavac koji je svojim stanarima dao četiri nedelje da se isele iz stana u istočnom Londonu pojavio se na imanju i pronašao jato od oko 40 ptica koje je zauzelo svoje mesto – i uveliko preuređeno.

Golubovi su se uselili na imanje nakon što su iseljeni ostavili otvorena vrata terase, a njihov izmet je sleteo na skoro svaku površinu, ostavljajući vlasniku štetu od 15.000 funti.

Kuhinjske radne ploče, sofe, prozorske klupice, tepisi i odeća su prekriveni neprijatnim ostacima, što rezultira prizorom koji izgleda kao bizarna moderna umetnička instalacija, prenosi metro.co.uk.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading