TIKTOK
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Sada već slobodna, vidno se naježila dok je svojim pratiocima prepričavala nespretan događaj. U svom videu, korisnica TikToka, koja se zove Lotus, podelila je priču o neuspešnoj prosidbi.

"Vreme za priču o tome kako sam upropastila vlastitu prosidbu i unakazila svog dečka", rekla je.

Lotus je svojim pratiocima dala malo pozadinskih informacija o svojoj vezi. “Ovo se dogodilo pre otprilike tri godine, imala sam 22 godine i moj dečko i ja smo bili zajedno osam meseci”, objasnila je.

Lotus je svojoj publici rekla da s obzirom na ranu fazu svoje veze i svoje godine, nije ni razmišljala o braku, piše The Sun.

"Moja sestra je samo odjednom rekla 'Idemo u park',”. Kad je Lotus odbila ideju, njena sestra je insistirala dok nije pristala da ode.

"Bila sam stvarno sumnjičava, ali nisam ni pokušavala da shvatim", objasnila je. "Otišli smo u kafić i uzela sam toplu čokoladu,i to još jako vruću jer je bila jesen i samo sam htela da zagrejem ruke", nastavila je.

Kad su stigle u park, njena sestra je rekla Lotus da želi da snimi njihovu šetnju.

"Dok sam hodala, sudarila sam se sa muškarcem koji je čučao iza mene, pokraj grma. Nisam ga videla, on je čučao, a ja sam bila u kratkoj suknji pa sam bez razmišljanja samo bacila svoju vruću čokoladu na njega”, objasnila je.

Lotus je opisala kako je čula "užasno vrištanje". Nakon što je shvatila da njena sestra nije iza nje, vratila se i videla je kako stoji s muškarcem za kojeg je pretpostavila da je "strašni čovek".

"Nadvila se nad njim, vrištala je, on je vrištao, a ona je histerično plakala", rekla je Lotus svojim pratiocima. Nije joj dugo trebalo da prepozna najdraže cipele svog dečka te je instinktivno pozvala Hitnu pomoć. Kad mu se Lotus pridružila u bolnici, saznala je da mu je bila potrebna transplantacija kože na nekim delovima lica.

 

 

"Shvatila sam da me hteo zaprositi, ali rekla sam ne, nisam ni planirala da pristanem", otkrila je. Lotus je objasnila da su ona i njen dečko prekinuli ubrzo nakon incidenta.

"Nekako sam izdržala tokom njegovog oporavka, ali nakon toga, nisam mislila da bi se stvari mogle vratiti u normalu", zaključila je. Korisnici TikToka u komentarima su podijelili svoje mišljenje o priči.

"Pa ovo je definitivno njegova priča o tome kako je postao zlikovac", našalio se jedan od Lotusinih pratilaca.

"OK, ovo je suludo, ali osam meseci? Znate da se ponekad stvari dogode sa razlogom", rekla je druga. "To bi bila i moja prva reakcija. Svaki put kad se uplašim instinktivno bacim sve što mi je u rukama", komentarisala je treća osoba.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading