rotacija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Jutros, 3. maja 2024. godine, oko 2.00 časa, Policijska uprava Vrgorac primila je prijavu o narušavanju javnog reda i mira u objektu brze hrane, te je zatražen dolazak policije na lice mesta.

Po dolasku policijskih službenika, ispred zgrade je zatečen muškarac, a u zgradi su bile dve žene.

Policajci su primetili da su žene bile u vidno alkoholisanom stanju, a da je deo inventara razbacan i polomljen u zgradi. Policajci su uočili tragove nalik krvi na ženama i u zgradi.

Po naređenju policajaca da prekinu razbijanje, žena je odbila naređenje i kada je policajac ušao u zgradu, uhvatila ga je za majicu i počela da ga udara po telu, pokušavajući da ga izbaci iz zgrade.

Da bi se zaustavio dalji napad na nju, korišćena su sredstva prinude (fizička sila i sredstva vezivanja), međutim ona je nastavila da pruža aktivan otpor i vređa policijske službenike.

Nakon toga, muškarac koji se nalazio ispred zgrade napao je policajca i udario ga pesnicom u glavu, za šta je i prema njemu primenjena prinuda (fizička sila i sredstva za vezivanje).

Međutim, tokom postupka, muškarac nastavlja da pruža aktivan otpor i upućuje pretnje smrću policajcima. Sve tri osobe privedene su u službene prostorije, utvrđeno je da su bile pod dejstvom alkohola.

- Utvrđena koncentracija alkohola u organizmu kod muškaraca iznosila je 1,56 g/kg, a kod žena 1,66 g/kg i 2,23 g/kg. Ukazano im je lekarska pomoć - opisali su u policiji.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal OGLASILE SE KOMŠIJE NESTALE DEVOJČICE "Policija je bila tu i sav narod" #komšije #bor #serbia #srbija #dankailić #alo #alonovine #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading