OČARALA SVE NA DEBATI Melanija Tramp zakoračila u salu u crnoj haljini, prisutni nisu mogli da skrenu pogled (FOTO)

Melanija Tramp se pojavila na poslednjoj debati pred predsedničke izbore kako bi podržala svog supruga

Melanija Tramp
Melanija Tramp, Foto: Printscreen

Druga i poslednja debata pred predsedničke izbore u Americi, između predsednika Donalda Trampa i predsedničkog kandidata Džoa Bajdena održava se danas u Nešvilu.

Suočavanje predsedničkih kandidata se održava na Univerzitetu Belmont u Nešvilu, država Tenesi, a članovi porodice kandidata su se pojavile kako bi pružile podršku.

Među prvima je stigla Melanija Tramp, koja je u zanosnoj crnoj haljini blistala, te na kratko ukrala pažnju predsedničkim kandidatima.

Prva dama SAD Melanija Tramp rođena je 1970. godine u gradu Sevnica u Sloveniji. Njen otac Viktor Knavs, bio je vlasnik galerije automobila i motocikala i član slovenačke Komunističke partije, a majka Amalija Knavs bavila se dizajnom dečje odeće. Melanija ima sestru Ines i polubrata.

Manekensku karijeru počela je sa 16 godina, a već sa 18 u Milanu je potpisala prvi ugovor sa agencijom za modele.

Na ljubljanskom univerzitetu studirala je dizajn i arhitekturu, a zatim je počela da se intenzivnije interesuje za modu. Govori čak pet jezika: slovenački, srpski, francuski, nemački i engleski jezik. Pored karijere modela, dizajnirala je nekoliko svojih kreacija, a zatim i kolekciju nakita i proizvoda za negu kože. Od početka karijere bila je na naslovnim stranama brojnih modnih časopisa.

Melanija Tramp je druga prva dama koja je rođena van SAD, a ušla je u Belu kuću. Pre nje tu čast imala je supruga šestog predsednika Džona Kvinsija Adamsa, koja je rođena u Velikoj Britaniji.

Donald i Melanija Tramp počeli su da se zabavljaju 1998. godine, a venčali su se 2005. Godinu dana nakon braka dobila je američko državljanstvo, a u martu 2006. rodio se i njihov sin Baron.

Drugu i poslednju debatu pred predsedničke izbore u Americi možete pratiti na ovom LINKU.

Povezane vesti