Keron Mekbrajd
screenshoot/Fox25
Keron Mekbrajd

screenshoot/Fox25

Keron Mekbrajd, Foto: screenshoot/Fox25

- Sa druge strane žice, čula sam nešto zbog čega sam mislila da ću dobiti srčani udar. Rekli su mi da protiv mene postoji tužba zbog koje mogu da odgovoram, a tiče se neke video kasete koju nisam vratila još od 1999. godine. Zamolila sam da mi ponove to što su rekli jer nisam mogla da verujem šta čujem. Mislila sam da se neko šali sa mnom.

Automobili
Automobili, Foto: Rina

Ispostavilo se da je Karon optužena da je pre 21 godinu uzela video kasetu sa filmom "Sabrina, tinejdžerka veštica" i da je nikada nije vratila. Da sve bude još čudnije, žena tvrdi da nikada nije ni gledala taj film, a kamoli iznajmljivala kasetu.

- Sumnjam da ju je iznajmio moj podstanar koji je tada imao dve ćerke, kojima bi ovakav film mogao biti zanimljiv. Prosto je neverovatno da već toliko godina uz svoje ime imam takvu tužbu, a da nisam ni znala za nju, niti sam je zaslužila.
Keron Makbrajd takođe je ispričala novinarima da je otpuštena nekoliko puta poslednjih godina i da veruje da je ovo bio razlog.

„Kada bi poslodavci proveravali da li sam osuđivana, sve što bi videli je: pronevera“, objašnjava Karon razloge zbog kojih je ostajala bez posla ili zašto ne bi ni bila primljena.

Na sreću, priča je imala srećan kraj pa su optužbe, nakon što im je Keron objasnila o čemu je reč, odbačene.