"U SLUČAJU MOGUĆE VANREDNE SITUACIJE" Kličko pripremio plan evakuacije - Kijev vrši poslednje akcije pred rusku invaziju
Foto: EPA

Kličko je na Telegramu objavio korake za zaštitu "kritičnih i društvenih infrastrukturnih objekata" u "slučaju moguće vanredne situacije".

- Naši napori usmereni su na sprečavanje ili prevazilaženje mogućih provokacija i odupiranje vojnom napadu - naveo je Kličko i dodao da ti napori uključuju stvaranje dodatne proizvodnje električne energije i stvaranje rezervi goriva za "razdoblje do 10 dana".

SVETU PRETI KATASTROFA AKO DOĐE DO RATA Putin i Bajden bi danas trebalo da razgovaraju ali Amerikanci tvrde drugačije! - Alo.rs

On je rekao i da je u celom gradu dostupno više od 500 skladišnih objekata i gotovo 4500 "struktura dvostruke namene" kao službe civilne zaštite.

Kličko je takođe rekao da su planovi evakuacije postavljeni po svim okruzima glavnog grada.

AMERIKANCI UPOZORAVAJU Bajden objavio datum "ruske invazije" - Moskva odmah reagovala! - Alo.rs

Kličkovo saopštenje usledilo je nakon što su zapadni mediji preneli da su američki obaveštajci utvrdili tačan datum ruske invazije - 16. februar, što je navodno potvrdio i predsednik Džo Bajden koji bi danas trebalo da razgovara telefonom sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

AMERIKANCI UPOZORAVAJU Bajden objavio datum "ruske invazije" - Moskva odmah reagovala! - Alo.rs

Uprkos tvrdnjama Zapada da Rusija priprema invaziju, iz Moskve uporno demantuju da im je napad u planu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading