ČEKA GA SUDBINA ADOLFA HITLERA Stravične pretnje Volodimiru Zelenskom
Foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, Volodimir Zelenski je danas doneo odluku da se  9. maj obeležava kao Dan Evrope u Ukrajini: ukaz objavljen na sajtu njegove kancelarije navodi da je ova odluka doneta, posebno, „da bi se ojačalo jedinstvo naroda Evrope“, kao i da se obezbedi mir, bezbednost i stabilnost na evropskom kontinentu.

Rat u Ukrajini ušao je u 439. dan. - Alo.rs

Prema rečima Rogova, režim Zelenskog je „otkazao Dan pobede 9. maja na teritoriji pod svojom kontrolom“, jer se identifikuje sa Hitlerovom nacističkom Nemačkom , a „nacisti ne mogu da slave dan svog poraza“.

- Graditelji rajha Zelenskog nisu u stanju da stvaraju nove slike i značenja, zbog čega tako revnosno kopiraju sve što je vezano za Treći rajh - naglasio je Rogov i dodao da se Zelenski nedavno hvalio da uvek sa sobom nosi pištolj kako ne bi pao u rusko zarobljeništvo.

- Vest o tome se proširila tačno na dan smrti Hitlera, koji se upucao iz straha da ga ne uhvatimo. Slučajnost? Ne mislim. A pištolj koji je Zelenskom poklonio jedan od zapadnih lidera je direktan nagoveštaj šta treba da uradi - zaključio je Rogov.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading