Nataša Miljković Nemanja Rujević N1
printscreen
Nataša Miljković Nemanja Rujević N1

printscreen

Nataša Miljković Nemanja Rujević N1, Foto: printscreen

Voditeljka je pokušala da izmanipuliše gledaoce navodeći svoje pitanje kao poređenje sa Nemačkom u kojoj Rujević živi i radi.

- Šta bi se dogodilo da ovako nestane čovek u Nemačkoj? - upitala je voditeljka.

Rujević je naveo da ne zna šta bi se desilo u Nemačkoj i izrekao opasku da ne postoji nikakva institucija dužna da obaveštava javnost kad je neko umro.

- Ne možete da upirete prstom i da kažete: Aha, ti si bio dužan da nam kažeš!". Niko nije bio dužan da nam kaže. Ni deo porodice nije znao. Nisu morali ni novinari da nam kažu, a čujem da su neki znali, ni advokat, a i neki od njih su znali - kaže Rujević.

On navodi da je bizarno što javnost nije znala, ne zato što je nešto sumnjivo, već zato što je Cvijan bio poznata ličnost.

Voditeljka je pokušala da navede Rujevića da izrazi sumnju u smrt Cvijana, a iza svega se krije, naravno, uređivačka politika N1 koja u cilju skupljanja jefitinih poena Đilasovoj opoziciji treba da proglasi predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao osumnjičenog za ubistvo.

No, Rujević se nije dao uplesti u ovakvu vrstu manipulacije javnosti.

- Ne znam šta sad hoćete da vam kažem?! Evo pitajte novinare NIN-a koji su znali, zašto nisu objavili? - zapitao se Rujević.

On zaključuje da nema nikakvih osnovanih razloga da se sumnja u zvaničan obdukcioni nalaz.

- Jeste bizarno što nismo čuli i što oni koji su znali nisu obavestili javnost, ali ako je istragom utvrđeno sve kako treba, zašto bismo čuli za tako nešto - kaže Rujević.

Komentari (2)

sara

26.03.2021 13:49

Novinari na N1 i Nova smešni su, jer odmah vidiš šta im je cilj, a to je, da beskrupolozno, po svaku cenu sagovornika navedu da kaže nešto loše o Srbiji i aktuelnoj vlasti i od toga im zavisi plata, ali to je prozirno i neprofesionalno!!!. Žalosno je i to da su svi oni zbog veće plate prešli iz RTS-a!!!.

Rile

26.03.2021 14:39

Treba malo začeprkati po privatnom životu ove ovditeljke pa da se pitamo dokle će žene sumnjivog morala da se pojavljuju na TV?