Ceca Ražnatović
Miloš Nadeždin
Ceca Ražnatović

Miloš Nadeždin

Ceca Ražnatović , Foto: Miloš Nadeždin

Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda! 

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.
- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkih prijatelja videli na nekoliko druženje, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugu prijatelja – otkriva izvor „Alo!“.

Ceca Ražnatović

AlO!

Ceca Ražnatović, Foto: AlO!

Folk zvezda je u poslednje vreme ipak rešila da se sve češće pojavljuje u javnosti sa partnerom, a nedavno ih je uslikao i naš paparaco.

- Od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, pa često posećuju jedan beogradski restoran. Nedavno su bili zajedno i na Jahorini, a Cecino prisustvo na toj planini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Inače, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu.
Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godine a ćerkica Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.
Ovim povodom kontaktirali smo Cecu, te smo joj tom prilikom naveli sve informacije koje posedujemo o njenom emoiovnom životu, na šta nam je ona odgovorila:

Ceca Ražnatović

AlO!

Ceca Ražnatović, Foto: AlO!

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

rea

13.01.2021 17:37

Al je izabrala!!Ni štapom da ga dodirneš..

Epstin

14.01.2021 09:38

Ocvala cigančica sa juga!!! E moj Bogdane, imao si bolji izbor!