Anastasija i Đorđe
Alo! / M. Metlas
Anastasija i Đorđe

Alo! / M. Metlas

Anastasija i Đorđe, Foto: Alo! / M. Metlas

- Anastasija i Đorđe su poslednje dve godine živeli u Novom Sadu, u porodičnoj kući Kuljića. Iako su imali sve uslove za život, uključujući i bazen na otvorenom, odlučili su da se osamostale i otpočnu život bez roditelja - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru.

Kako nam je još rekao, dugo su tragali za idealnim stambenim rešenjem i pronašli su ga u samom srcu Beograda.

- Kupili su dva stana od po sto kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu, koja je sva u staklu - ispričao je dobro obavešten izvor za „Alo!“ i dodao da će možda od ta dva stana napraviti dupleks.

Anastasija Ražnatović

Foto: Alo/ Mirko Tabašević

Anastasija Ražnatović, Foto: Foto: Alo/ Mirko Tabašević

Budući da je par insistirao na izvesnim izmenama kada je enterijer u pitanju, očekuje se da buduće Anastasijino i Đorđevo ljubavno gnezdo bude spremno za useljenje krajem ovog meseca.

- Plan je da se krajem aprila, a najkasnije početkom maja usele u svoj novi dom. Nameštaj su odavno odabrali i poručili, tako da će sve stići na vreme - kaže izvor „Alo!“ i dodaje da su i Anastasija i njen emotivni partner presrećni zbog novog poglavlja u njihovim životima.

- Raduju se zbog toga što će živeti sami, ali i zbog činjenice da su stanove kupili zajedničkim snagama. Investiranje u zajednički životni prostor ujedno je investiranje i u njihovu budućnost, a po svemu sudeći nemaju dilemu da će je provesti skupa - ispričao je izvor za „Alo!“.

 

Komentari (4)

Kostadin

01.04.2021 10:27

Bravo za mladu pop zvezdu.Kavva karijera i kakve su to numere. Takođe bravo za mladog biznismena koji se baš dokazao u visokom biznisu.

beba

01.04.2021 14:32

Odakle bre ljudima toliko novca?

Ivana

01.04.2021 16:47

Malo je, trebalo je da kupe tri stana, stvarno su skromni....

goran

01.04.2021 17:00

a i to me zabole