Anastasija Ražnatović
PrntScrn
Anastasija Ražnatović

PrntScrn

Anastasija Ražnatović, Foto: PrntScrn

Posle četiri godine veze, mlada pevačica i njen izabranik konačno su doneli odluku da svoj zajednički život otpočnu u prestonici. Anastasija je godinama živela na relaciji Beograd - Novi Sad, budući da je Đorđe iz "srpske Atine", i neretko je isticala da joj to prija, ali došlo je vreme za promene.

Par za nekoliko nedelja počinje zajednički život u Beogradu, a stan su kupili u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora, piše magazin "Hello".

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kulić

Alo!

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kulijć, Foto: Alo!

Podsetimo, Anastasija je do sada više vremena provodila u Novom Sadu, gde je Đorđe živeo, nego u srpskoj prestonici.

- Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena - rekla je jednom prilikom popularna pevačica.

Komentari (1)

Djak

31.03.2021 22:24

Radila deca od malih dana....zaradili, sto da ne kupe stan u centru Beograda. Ovih dana su bas povoljne cene pa da iskoriste. Sigurno je manje od 400,000 evrica i malo da ga srede, pa eto, nece biti ni pola miliona. Uspesni mladi ljudi ....primer za Srbiju!