ODUSTALA OD MODELINGA I PEVANJA Bila je najse*sepilnija Modelsica, udala se za našeg poznatog pevača sa kojim ima dvoje dece, a danas izgleda bolje nego ikad!

Promenila je imidž i posvetila se porodici

Srpska manekenka Bojana Barović karijeru u modnom svetu počela je da gradi početkom ovog veka, a nakon što je napravila neke uspešne kampanje zapazio ju je Milan Vrbić, osnivač grupe “Models”.

Nakon što je Sandra Meljničenko, tada Nikolić, napustila grupu, rešeno je da Bojanu dovede na njeno mesto, te je tako 2003. godine grupa “Models” izdala album “Kolo”, a deo nove postave bila je Barovićeva.

Bojana je kratko vreme bila u grupi sa Ivanom i Nevenom Stamenković, kao i Nađom Jokić, a onda su sve četiri otišle iz ove grupe.

Nikola Rokvić i Bojana Barović
Nikola Rokvić i Bojana Barović, Foto: Instagram

Bojana Barović je ponovo dospela u centar medijske pažnje 2010. godine bila učesnica rijaliti programa “Survajver”. Tada je i započela romansu sa pevačem Nikolom Rokvićem, sa kojim je danas u srećnom braku i sa kojim ima dvoje dece.

Bojana danas izgleda drugačije, nego u periodu kada je bila vrela i provokativna Modelsica. Ima svetliju kosu, oblači se smerno, a vodi i drugačiji život. Od modelinga i pevanja je odustala, te se posvetila porodici.

Nikola i Bojana vezu su započeli u rijalitiju, upoznali su se na nesvakidašnji način, a evo kako oni žive nakon 11 godina, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti