TUGA DO NEBA! Bivša voditeljka emisije "Kuća od srca" se emotivnim rečima koja kidaju dušu oprostila od poginule Jasmine!

Mihajlovićeva je poginula, a njen kolega Zoran S. teško je povređen u udesu koji se dogodio juče na Ibarskoj magistrali kod Lađevaca

Kuća od srca
Kuća od srca, Foto: printscreen

Jelena Matijašević, nekadašnja voditeljka emisije "Kuća od srca", oprostila se na Instagramu od Jasmine Mihajlović (47), organizatorke tog humanitarnog serijala, koja je juče nastradala u saobraćajnoj nesreći.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Jelena Matijašević (@glumica8)

- Nepravda. Nemoguće!!! I dalje ne verujem!!! E debela, zvali me novinari da me pitaju kakva si bila. Ja im rekla da ne postoji jedna reč koja može da te opiše! Ne postoji! Bila si majka, baka, prijatelj, borac, vredan radnik, duša, poštena, lojalna, verna! Hvala ti što si bila deo mog života! Hvala ti što si sa mnom delila ručak, kafu, vodu, cigare, tajne, krevet, sobe, sreće i tuge! Voli te tvoja mrša - napisala je Matijašević poslednju poruku za nastradalu koleginicu.

Podsetimo, Mihajlovićeva je poginula, a njen kolega Zoran S. teško je povređen u udesu koji se dogodio juče na Ibarskoj magistrali kod Lađevaca. Ekipa serijala "Kuća od srca" radila je na obnovi kuće porodice Đurović, a u trenutku nesreće išli su po materijal.

Više o njenoj tragičnoj smrti OVDE.

Povezane vesti