VIKTOR STAJE NA LUDI KAMEN! Brena i Boba žene sina, poznat datum i svi detalji glamurozne proslave koja se sprema (FOTO)

"Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo reči hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara", istakao je Viktor

Živojinovići
Živojinovići, Foto: Alo/Instagram

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović rešio je da se ženi, ali zbog korone to će morati da sačeka da pandemija prođe. On može da izgovori sudbonosno "da" devojci Sandri Miljaković, ali oboje ne žele intimno venčanje, već gala svadbu, nalik onoj koju su imali Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.

Iako su planirali da postanu supružnici ovog proleća, oni će ipak morati da sačekaju maj 2022. godine, za kad planiraju veselje. Brena i Boba se slažu sa njihovom odlukom, jer i oni imaju mnogo zvanica koje žele da ugoste, a veruju da će se do tada situacija s virusom završiti.

Viktor Živojinović
Viktor Živojinović , Foto: Masanori Jošida

- Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je Viktor za medije. On je objasnio i kako je snajku prihvatila porodica Živojinović.

- Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo reči hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara - istakao je on, koji, kao i njegova devojka, redovno objavljuje na Instagramu njihove zajedničke fotografije i snimke na kojima se vidi da uživaju u njihovoj ljubavi.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Lepa Brena i Boba Živojinović, Foto: E-stock

Navodno, Brena i Boba su rešili da odreše kesu za svadbu svog mezimca. Neće se štedeti ni na jednom detalju. Svekrva želi da i ovoga puta bude glamurozno venčanje, kao što je to bio slučaj kada se ženio njen pastorak Filip Živojinović sa Aleksadrom. Detalji su maltene dogovoreni, jer je sve bilo planirano za maj ove godine, ali je realizacija pomerena i u nju će se krenuti čim se ljudi vrate normalnom životu. Podsetimo, druga snajka Živojinovića je iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem. Posao joj je dala i buduća svekrva, koja je prezadovoljna kako Sandra vodi računa o njenom izgledu.

Posle Majamija samo svratili do Beograda Brena i Boba nastavili odmor u Italiji Brena i Boba Živojinović prethodnih godinu dana bili su na mnogim destinacijama širom sveta, a sada je pevačica pokazala kako uživa u Italiji. Ona je na Instagramu objavila njihovu fotografiju iz mesta Portopikolo, nakon čega su se nizali komentari njenih pratioca. - Naši posebni momenti nisu vezani za posebne datume. Svaki dan je bitan i važan ako ga vi tako napravite - napisala je u opisu Brena.

Sliku Lepe Brene i Aleksandre Prijović o kojoj svi pričaju, a nastala je na Kalemegdanu, pogledajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Nada
    01/03/2021 - 15:10
    Kod njih je sve i mora da bude "gala" ? Koji snobovi ! Odvratni su ! Decko jos piski u gace !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA