Sofija Milošević
printscreen/instagram
 Sofija Milošević

printscreen/instagram

Sofija Milošević , Foto: printscreen/instagram

Sofija Milošević danas uživa u milionima, kao verenica Luke Jovića, ali je ova lepa devojka i pre udaje za njega, uz modeling napravila i privatni biznis od kog je vrlo lepo živela.

Međutim, nije joj život uvek bio med i mleko.

Ona je odrasla bez oca, koji je njenu porodicu napustio dok je bila dete, a za svojih 30 godina videla ga je svega nekoliko puta.

Ni škola joj nije lako pala, ali zbog dece koja su je ismevala i ponižavala.

Sofija, njena majka, brat i deka držali su se zajedno i pomagali jedni drugima, što ih je i održalo. Danas, Miloševićeva otvoreno priča da je kao mala brala kukuruz.

- Mama nas je budila u šest ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba i mleka - istakla je Sofija.

- Danas kada se setim toga deluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mi smo se po ceo dan igrali napolju, jurili svice po ulici. Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i tarktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove - ispričala je Miloševićeva.

Pročitajte još