Emina Jahović
PrntScrn
Emina Jahović

PrntScrn

Emina Jahović, Foto: PrntScrn
Emina Jahović

Printscreen/ Instagram

Emina Jahović, Foto: Printscreen/ Instagram

- Pandemija koronavirusa udarila je po džepu mnoge, a pevači nisu nikakav izuzetak i mnogi su zapali u veliku finansijsku krizu. Srećom, Emina spada u red pevačica koje su veoma talentovane za biznis, te je prošlog leta lansirala svoju liniju dekorativne kozmetike koja je naišla na odlične reakcije. Međutim, budući da u poslednje vreme sama izdržava svoju porodicu, važno joj je da uvek ima siguran izvor prihoda. Emina je pre nekoliko nedelja otkrila da joj, nakon razvoda, bivši suprug nije isplatio nijednu ratu za alimentaciju, niti da joj je kupio dom u Beogradu kako joj je obećao. Kada je dobila ponudu da svoj porodični dom iznajmi turskim diplomatama, to joj se učinilo kao dobra prilika - kaže na početku razgovora za „Alo!“ naš izvor i objašnjava da se pevačica konsultovala sa članovima svoje porodice i da su Jahovići zajedno doneli odluku.

Emina Jahović

Printscreen/ Instagram

Emina Jahović, Foto: Printscreen/ Instagram

- Jahovićeva je pre nekoliko godina, zajedno sa bratom Mirsadom uložila dosta novca za renoviranje doma u kojem je odrasla. Osim Mirsada, Emina se konsultovala i sa sestrom i majkom, te su svi dali zeleno svetlo da se kuća iznajmi. Tim pre što Jahovići više ne žive u Novom Pazaru, složili su se da kuću daju pod zakup na duži vremenski period. U kući je sada otvoren konzulat Republike Turske, a Jahovići imaju stalan izvor prihoda, budući da mesečni najam košta nekoliko hiljada evra - kaže naš izvor i dodaje da Eminina mama Senija često boravi kod nje u Istanbulu. Inače, Emina je nedavno potvrdila naša saznanja.

Emina Jahović

Printscreen/ Instagram

Emina Jahović, Foto: Printscreen/ Instagram

- Istina je, iznajmili smo kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu, jer je 11 meseci godišnje prazna, a velika je. Mirsad i ja retko kad idemo u Pazar, a majka nam je skoro uvek u Beogradu, kod sestre ili je kod nas u Istanbulu - rekla je pevačica.