UZEĆE MU SVE ŠTO IMA! Emina uživo u emisiji na sav glas isprozivala Mustafu, otkrila koliko joj novca duguje i spomenula za šta će sve tražiti pravdu na sudu (FOTO)

Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon razvoda

Emina Jahović
Emina Jahović, Foto: Alo/Vladimir Marković

Pevačica Emina Jahović uključila se u jutarnji program gde je, između ostalog, govorila o problemima koje ima sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom.

Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon razvoda.

- Tužno je da posle dve i po, tri godine, imamo neke probleme. Tačno je da imamo probleme, ali ja sam ostavila da sud to reši kako treba. Ne bih sad želela da pričam o tim temama koje nisu baš lepe - počela je Emina u uključenju.

Emina Jahović
Emina Jahović, Foto: PrntScrn

- Što se tiče finansijskog segmenta, Mustafa je tu za decu, ali trebalo je da ispuni i neke druge stvari, a to nije radio. On to nije ozbiljno shvatio očigledno. Ovde zakon ozbiljno štiti žene, što je jako lepo i verujem da će biti sve okej i da ćemo se na kraju dogovoriti - dodala je pevačica u "Jutru".

Sve o bračnoj parnici Emine i Mustafe i zbog čega je pevačica angažovala ceo tim advokata, saznajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Beli
    08/03/2021 - 14:18
    Volim i ja tebe, ali uzeću ti sve. Toliko o ljubavi!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA