Baronesa, jedi go*na, štikle nose i muškarci!
Foto: Dejan Briza

Taman kada pomislimo da smo kao društvo odmakli od srednjeg veka i Dušanovog zakonika, stavovi građana savremene Srbije nas demantuju iz dana u dan. Problem posebno postaje uočljiv onda kada javne ličnosti u emisijama, intervjuima, a pre svega na svojim društvenim mrežama pišu i dele statuse koji nisu politički korektni, vređaju nacionalnu, versku, a u najvećem broju slučajeva seksualnu pripadnost dela stanovništva koji uopšte nije mali.

Nakon blogerke i novinarke Jelene Dinčić i njenog Instagram posta na temu rodne i polne ravnopravnosti, na svom Fejsbuku oglasila se i Vesna de Vinča, novinarka i predsednica kompanije „Mis Ju“, koja je podelila skandalozan status komentarišući nedavno završenu Evroviziju u Roterdamu i poruke koje ovaj muzički festival šalje.

Baronesa, jedi go*na, štikle nose i muškarci!

Foto: Dejan Briza

 

 

Naslov ovog virtuelnog „traktata“ je „Šta Eurosong govori o budućnosti Evrope“, a u njemu je, između ostalog, napisano.

- Svi su svesni da je evropska kultura na svom zalasku i da su ovakvi globalni događaji vesnici svetskog globalizma, a ujedno i ritualni performansi čiji je cilj metafizičko povezivanje sadašnjosti sa željenom vremenskom linijom u budućnosti. Pre svega svima je jasno da je Eurosong LGBT propagator, koji za cilj ima promovisanje nastrane kulture i uništavanje one tradicionalne. Govoriti o gej izvođačima i njihovom lobiju na ovakvim dešavanjima bi bilo suvišno i očito je to jedan od glavnih kriterijuma u nameštanju pobednika i odabiru takmičara. Međutim primetni su i drugi jaki uticaji , pre svega fenimistički, migrantski, transhumanistički, narkomanski - stoji u statusu gospođe de Vinče.

Tradicija se menja LGBT kulturom

Zaključak ove objave je ujedno i najskandalozniji jer predviđanja koja su navedena direktno vređaju pripadnike crne rase i LGBT populacije jer se baš u njima vide krivci za sunovrat Starog kontinenta.

- Šta su dubinski planovi i ciljevi ovih rituala možemo samo nagađati, ali je očigledno ojačavanje već postojeće vremenske linije, gde će se stanovništvo Evrope zameniti crnim i braon ljudima, gde će se tradicija zameniti LGBT kulturom, a ljudi androidima. Evropi nema spasa, ona je prostitutka na umoru koja će biti na kraju ritualno žrtvovana novom transhumanističkom bogu globalizma - predviđa dama koja i sama u javnosti propagira neke od metoda nju ejdža, kao što je gladovanje zarad detoksikacije organizma.

Baronesa neka se priseti Luja XIV

Pozvali smo Predraga Azdejkovića, gej aktivistu i urednika magazina „Optimist“, da prokomentariše status i stavove koje zastupa De Vinča.

Baronesa, jedi go*na, štikle nose i muškarci!

Foto: Dejan Briza

 

 

- Ja bih tu najradije citirao našu najpoznatiju srpsku filozofkinju Natašu Bekvalac i rekao: „Zbog da jedeš govna!“. Ali, kada bi se baronesa de Vinča prisetila svoje mladosti i kako se oblačio njen ispisnik Luj XIV, znala bi da su štikle prvo nosili muškarci. Ono što smo videli na Evroviziji je već toliko puta viđeno do sada da nije ništa originalno već sve sama reciklaža. Setimo se Mika Džegera, Dejvida  Bouvija, Prinsa, pa i našeg Olivera Mandića! Tako da samo polupismena i neinformisana osoba može da lupeta ovakve gluposti - rekao je Azdejković za Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading