NE ZNA ZA ŽIVOT BEZ SKANDALA Darko Lazić pije alkohol tokom vožnje, kazne ga ne dotiču, flaša mu je ipak najbolja drugarica (FOTO)
Vladimir Marković

Darko Lazić ne prestaje da šokira ponašanjem u saobraćaju, a ovog puta on se snimao sa prijateljima u automobilu, dok su tokom vožnje konzumirali alkohol.

Iako mu je zbog brojnih kazni i prekršaja oduzeta vozačka dozvola, Darko Lazić se ne smiruje. On je sa prijateljima napravio žurku u kolima, a sudeći po objavi koju je podelio na Instagramu, povod je bio rođendan jednog od njih.

Svi su u rukama držali flaše, uključujući i vozača, kao i Lazića koji je sedeo na mestu suvozača.

NE ZNA ZA ŽIVOT BEZ SKANDALA Darko Lazić pije alkohol tokom vožnje, kazne ga ne dotiču, flaša mu je ipak najbolja drugarica (FOTO)

Printscreen

 

Podsetimo, Darko Lazić nedavno je otkrio da se seli u Nemačku, te da planira tamo da pokuša ponovo da dobije vozačku dozvolu.

- Posle letnje sezone selim se u Nemačku i to je moja definitivna odluka. Odlučio sam da u inostranstvu započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za***ancije. Živeo sam i proživeo, a sada je vreme da nešto stvorim u životu. U planu mi je da u Nemačkoj otvorim kafanu ili restoran… Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motor i za traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije - rekao je pevač nedavno za medije.

Zbog koje fotografije su danas pratioci razapeli Lazića i šta su mu poručili, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading