JAVNOST JE ZGROŽENA! Ono što je Ivan rekao o autističnom bratu pobednice Parova razbesnelo je Srbiju, komentari na Marinkovićev račun samo pljušte
Printscreen

Pobednica devete sezone rijalitija "Parovi" je Nataša Pajović, koja je više puta učestvovala u rijalitiju. Njena učešća u više sezona "Parova" obeležile su ljubavne romanse, ali i dramatične svađe i raskidi. 

Pajovićeva je bila u vezi sa rijaliti-cimerom Strahinjom Trajkovski i Milutinom Radosavljevićem Milijem. Obe veze su prekinute, a Nataša je tvrdila da ju je Strahinja zlostavljao nakon izlaska iz rijalitija.

Međutim, veza sa Markom Perovićem je opstala do samog kraja. Dvoje stanovnika zemunske vile često su se svađali, ali i mirili pred milionskim auditorijumom.

JAVNOST JE ZGROŽENA! Ono što je Ivan rekao o autističnom bratu pobednice Parova razbesnelo je Srbiju, komentari na Marinkovićev račun samo pljušte

Printscreen

 

Ono o čemu se pisalo i o čemu je Pajovićeva nerado govorila je njena porodična drama. Učesnica rijalitija priznala je da je odrasla sa majkom i sestrom, otac joj je rano umro, a onda je doživela pravi pakao kada je očuh pokušao da je siluje.

Nataša je pokazala da je pre svega jaka osoba, a reči koje joj je uputio Ivan Marinković na samom finalu o bolesnom bratu su zaista jezive.

- Rekao mi je tvoj brat nikada neće da ozdravi, čak ni sa 20 hiljada evra - rekla je Nataša i zgranula sve.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
CANE

13.07.2021 12:30

NATASA LAZE,AI DA JE REKAO NAZALOST ISTINU JE REKAO,JER UA TU BOLEST NEMA LEKA. NATA ISTINA PRICA 15 DANA DA JE ONA POBEDNICA,I GOVORI IVANU NAJGORE RECI,TO NECUJETE.KRUNA JE IVANA MARINKOVICA.

baka

13.07.2021 15:17

@CANE - Ima li iko da da snimak ,sta je Natasa sve rekla prije toga Ivanu za njegovu djecu. Uzas da pobjedi narkomanka na patetiku....

Mila

13.07.2021 17:34

Natasa patološki LAZOV, laze da je Ivan to rekao, a dali je neko cuo sta je ona izgovorila za njegovu decu. U 8 sezoni je jos bila sa Mastorom, Pavaom i Albertom plus Strahinja MILI zbi kojeg je stekla vene. Umisljena i lazljiva PRAVNICA koja VECI deo provodila u Crnoj reci, pa ZNASE KO tamo boravi, zapitajte se. ZALOSNO je sto ulice brata u celu pricu, jel vidi narod kako je navodno pobedila. Jedna velika prevara gledaoca. Toliko o lazljivoj NATASI.