MIROSLAV STIGAO NA SUĐENJE ZA OČINSTVO?! Pevač pokušao da izbegne novinare, pojavila se njegova bivša ljubavnica i to sa Lepom Brenom!
alo.rs/Masanori Jošida,

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića s kojim je na sudu zbog dokazvanja očinstva sina Devina, stigla je u Palatu pravde.

Mirjana je stigla u pratnji advokata nasmejana, raspoložena. Kao i uvek, bila je doterana u beloj košulji sa kratkom bundom, a sa njom je na suđenje došla i pevačica Lepa Brena.

Kako beogradski mediji nezvanično saznaju, pevač Miroslav Ilić stigao na suđenje, ali je stigao ranije kako bi izbegao novinare.

MIROSLAV STIGAO NA SUĐENJE ZA OČINSTVO?! Pevač pokušao da izbegne novinare, pojavila se njegova bivša ljubavnica i to sa Lepom Brenom!

Alo

 

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

I KAD VOLJENI NESTANU, LJUBAV NEĆE Potresna čitulja Fute i Laće koju su posvetili neprežaljenoj supruzi i majci kida dušu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

28.09.2021 11:12

Bili su zajedno vodio je na koncerte cak i trudnu,svi znali da su u vezi sada nije moje dete. Miroslave Miroslave gde ce ti dusa.

Đoka

28.09.2021 11:35

Nadam se da će Miroslava stići pravda za sve gadosti koje radi,a kakav je autoritet suda da nemože da naloži da se pod moranjem uzme dnk od dotičnog i da se već jednom to riješi, ili sud ima neki interes,odnosno pojedinci,sudije.Sud Srbije sigurno samo ima gubitke,i vucanje švalera na račun Države. Treba to što prije zaustaviti.

Devojka iz grada

29.09.2021 15:42

Za dokazivanje ocinstva (ili majcinstva), DNK bi se trebao raditi, po zelji dece, bez obzira da li to otac ili majka zele. Dete je u pitanju i mora da zna ko su mu bioloski otac i majka. Ne sad tamo neki pevac (Miroslav) to obija. Nuje u redu. Zasto izbrgava DNK? Treba da se stidi, svaler obican! Velika sramota za Miroslava. Nista mu ne vredi sto je pevac kada je vrlo los covek i karakter! Brena je i Bobinog sina iz predhodne veze prihvatila a on ne moze ni DNK da dostavi bez suda i gluposti. Brena je za njega velicima. Nema on sta da kaze za Brenu, prostak jedan!!!