NAKON ŠTO JE OTKRILA DA JE TRPELA NASILJE I TORTURU! Oglasio se muž Zvezde Granda i šokirao novim detaljima iz braka, skandal dobija novi obrt!
Alo

Pevačica Teodora Toković nedavnom je mnoge zgranula pošto je istakla da ju je bivši suprug tokom braka tukao.

Naime, on se oglasio za domaće medije ističući kako nijednom, za 11 godina koliko su bili u braku, nije podigao ruku na nju.

Sa druge strane, kada je psihičko maltretiranje u pitanju, sam ga je trpeo, „kao što je i njihova ćerka majčine batine".

- Želim da demantujem optužbe bivše supruge Teodore Toković. Bili smo u braku 11 godina, nisam nasilnik i nikada ne bih udario žensko. Imam ćerku za koju sam veoma vezan. Ne znam na koji način osoba građe kao ja može da udari žensko, a da je ne povredi ili ne daj Bože ono najgore - rekao je on.

- A što se tice psihičke torture, trpeo sam je ja. Trpeo sam to što je veoma često dizala ruku na našu ćerku, što imam dokumentovano na snimku. To mi je veoma smetalo, to je jedan od razloga zašto sam prestao da je volim - zaključio je on.

SMATRALI SU ME GLUPAČOM I NEČASNOM! Ana Bekuta je bila na meti žestokih udara, ostavila je dete u domu, a evo šta sebi nikada neće oprostiti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading