RESTARTOVALA SAM SE! Kaća Grujić spomenula napuštanje Srbije, a ovo je glavni razlog takve odluke!
Printscreen You tube

Iako se pre samo tri meseca porodila i na svet donela ćerkicu Katju, Katarina Grujić ostavila je svoju naslednicu roditeljima i na kratko vreme otputovala u toplije krajeve sa svojim suprugom Markom Gobeljićem.

RESTARTOVALA SAM SE! Kaća Grujić spomenula napuštanje Srbije, a ovo je glavni razlog takve odluke!

Printscreen You tube

 

Po povratku iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, pevačica se vratila poslovnim obavezama i zakazanim nastupima, a u ekskluzivnom razgovoru za Alo! je priznala da joj je zakasneli medeni mesec i te kako prijao jer je uspela da napuni baterije i odmori se od majčinskih obaveza.

- Na odmoru je bilo odlično i iako smo bili samo pet dana itekako nam je prijalo - kaže Katarina i dodaje:

- Još uvek je rano da beba od tri i po meseca putuje s nama na tako dalek put i visoku temperaturu, tako da smo odlučili da odemo sami i proslavimo medeni mesec koji nismo mogli ranije da organizujemo - istakla je ona.

- Katja je bila u sigurnim rukama jer su je čuvale moja mama, sestra i dadilja. U Dubaiju sam se konačno naspavala jer otkad se Katja rodila, ja spavam kad i ona i budim se kad i ona. Uspela sam da se odmorim i da napunim baterije. Po ceo dan sam se izležavala i sunčala. Skoro dve godine nisam putovala i gotovo da nisam izašla iz Beograda, a sve mi je to veoma nedostajalo - kaže Kaća za Alo!, i dodaje da ona i njen suprug imaju plan i za slučaj da on dobije poslovni angažman u inostranstvu.

RESTARTOVALA SAM SE! Kaća Grujić spomenula napuštanje Srbije, a ovo je glavni razlog takve odluke!

E stock

 

- Ako dođe do toga, ja ću ga pratiti. Mogu sebi da priuštim da po potrebi dođem u Beograd, kako privatno, tako i zbog nastupa. To ne može da utiče na naš odnos, jer mi imamo ljubav koja se ne može rečima opisati. S njim bih išla svuda, preselila bih se u bilo koju državu na svetu, a vikendima bih zbog posla putovala, kao i sada - rekla je Katarina Grujić za Alo!. 

HOĆEŠ LI MI OTKLJUČATI DA UĐEM?! Prija stigla u Srbiju i doživela peh, zbog jednog pitanja se uozbiljila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading