PRVO POJAVLJIVANJE NAKON HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE! Dajana istrčala sa punom kovertom deviza, a evo na kojoj lokaciji se nalazi u Beogradu!
Foto: Printscreen/instagram

Slavica Tripunović Dajana (51) nestala je bez traga i glasa pošto je objavljeno da je uhapšena zbog navodnog bavljenja prostitucijom.

Nekoliko dana nikome se nije javljala na telefon, a medije izbegava u širokom luku. Međutim, ekipa pomenutog medija joj je ušla u trag.

Bivša misica je zatečena u Surčinu, u jednoj menjačnici u centru kako razmenjuje devize. Dajana se u menjačnici zadržala 10 minuta, a kada je izašla, delovala je prilično uznemireno i ljuto.

Pročitajte još: Krije PORODICU ko zmija noge: Pogledajte kako izgledaju supruga i ćerka omiljenog Faruka Fazlinovića, osvanule su do sada neviđene fotografije!

PRVO POJAVLJIVANJE NAKON HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE! Dajana istrčala sa punom kovertom deviza, a evo na kojoj lokaciji se nalazi u Beogradu!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je na sebi nosila beli kaput, pantalone sa šarenim printom, a u ruci je nosila tašnu čuvenog francuskog brenda "Luj Viton", čija je cena oko 2.500 evra.

Podsetimo, Slavica Tripunović 1991. godine postala je Mis Jugoslavije i zemlju je predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela je umetničko ime Dajana, po kom je javnosti i poznatija. Inače, kao i Martina Rajić i Dajana se oprobala u rijalitiju, pa je tako 2009. bila učesnica "Farme", a Dajana se poslednjih godina retko pojavljuje u medijima.

ŠTA DA MU RADIM KAD JE GLUP! Era Ojdanić žestoko o uhapšenom unuku i navodima da je gej, otkrio do kad će biti u pritvoru i nove detalje skandala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading