VELIKA PRIVILEGIJA I ČAST! Branša odlučila: Bane Obradović je najuspešniji menadžer decenije
Srećko Stojković

Osnivač i direktor Melos estrade Bane Obradović i zvanično je najuspešniji menadžer u proteklih deset godina. Ovo je pokazala dosad najveća i najobimnija anketa sprovedena među menadžerima na prostoru cele bivše SFRJ.

Naime, pedeset osam stručnjaka iz branše iz celog regiona dobilo je priliku da, u anketi koju je organizovalo Udružene scenskih umetnika, stručnjaka i saradnika u kulturi Srbije, među sobom po slobodnom izboru glasa za po trojicu koje oni smatraju najboljima. Nakon sabiranja glasova, Obradović je bio ubedljivo prvi sa četiri puta više glasova od drugoplasiranog na listi. Ovim povodom Banetu je uručena i specijalna plaketa iz ruku predsednika Udruženja Živorada Ajdačića.

- Ovo je velika privilegija, ali i velika obaveza, naročito jer dolazi od ljudi iz posla, odnosno od strane kolega. Potrudiću se da ovu laskavu titulu opravdam u godinama koje su pred nama. Još jednom hvala svima koji su glasali za mene – rekao je najuspešniji menadžer decenije a ovom povodom usledile su i brojne reakcije njegovih kolega i saradnika.

VELIKA PRIVILEGIJA I ČAST! Branša odlučila: Bane Obradović je najuspešniji menadžer decenije

Srećko Stojković

 

- Svako ima neki udeo i u nečemu je za nijansu bolji. Bane ima od 10 desetki, najviše desetki od svih nas i zato ga smatram najboljim menadžerom decenije. Specifičan je prvenstveno zato što mu ovaj posao nije dosadio. Mi smo sinoć prisustvovali u punoj areni Ace Pejovića i ja sam kao njegov kolega i prijatelj upoznat koliko je prethodno uradio za pominjanje i legendu Tomu Zdravkovića, i sve ono što je radio za života. Kasnije je nastao i film. Bane je u svemu što je bilo najbolje u Srbiji, a tiče se muzičke organizacije ili stoji prvi ili je to radio iz senke da je on to radio. Pominjali su da je radio NG na Sajmu gde je za jedan dan trebalo obezbediti 42 hiljade tanjira, 42 hiljade, viljušaka, stolica, koji vam trebaju samo taj dan i sutradan treba da ih vratite čiste. Prvo, ne znam ko bi to pokušao da radi, on je u svom poslu abnormalan, i uvek je tražio i radio taj korak više, ali uspeo je da sačuva i doda među nama najdragocenije i uvek je bio spreman da pomogne svom kolegi.  Ja sam nadrljao od korone, bio sam jako bolestan. Nije prošlo ni jutro, ni popodne, ni veče da nisam dobio poruku od njega podrške za vreme koje sam proveo u bolnici – rekao je menadžer Saša Matejić, a svoje oduševljenje nije krila ni Dragana Mirković.

- Bane Obradović je neko ko je u poslednjim decenijama postavio standarde na ovim prostorima, kako kada je rad sa najvećim zvezdama u pitanju, tako i preko mnogobrojnih manifestacija i projekata iza kojih je stao. Nagrada je svakako otišla gde treba jer ima još dobrih menadžera, ali niko sa toliko bogatom i raznovrsnom biografijom – izjavila je folk diva.

NIKOLA I MILICA NAPUSTILI SRBIJU! Rađen i njegova devojka nakon skandala i prebijanja spakovali kofere, a jedan detalj je odao njihovu lokaciju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading