OSUDILI IH ZBOG STAJLINGA  Poznate dame komentarisale takmičarke "Zvezde Granda" , evo kakvo je njihovo mišljenje
Printscreen

Kandidatkinja Anastasije Ićurup zbog velikih kritika i ogromnog pritiska napustila je takmičenje "Zvezde Granda". Dok je druga Maje Đorđević i pored svih kritika ipak odlučila da ostane u takmičenje i da dokaže da će biti "Velika zvezda".

Predhodne subote digla se velika prašina u takmičenju zbog stajlingde dve kandidatkinje. Većina žirija smatra da su takmičarke neumesno odevene, pa je nastala velika rasprava među njima.

Neke poznate ličnosti dale su svoj sud o tom događaju, kao i o stajlingu ovih mladih dama.

OSUDILI IH ZBOG STAJLINGA  Poznate dame komentarisale takmičarke

Printscreen

 

- Crni stajling mi nije nimalo vulgaran, ja bih se možda isto tako obukla - rekla je Sanja iz grupe "Hurikej", a svoje mišljenje je iznela i voditeljka Dragana Katić.

- Meni se inače ovaj sado-mazo fazon ne dopada, ali na nekome to može da izgleda okej. Crni stajling Anastasije mi je znatno pristojniji, zgodna je devojka, ne smeta mi ništa.

Biljana Sečivanović je, kao neko ko je prošao kroz pomenuto takmičenje, za sve okrivila naše poneblje, koje ne trpi ovakvu vrstu odevanja.

OSUDILI IH ZBOG STAJLINGA  Poznate dame komentarisale takmičarke

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Za nas je ovo ''too much''. Ali ako gledamo svetske zvezde, naravno kada su koncerti i dodele nagrada u pitanju, tih stajlinga je bilo dosta. E sad, one prvo moraju da dostignu tu popularnosti svojim radom da bi mogle da budu poput Madone, Lady Gage i slično - rekla je nekadašnja zvezda ''Granda''.

Pročitajte još:

"SMRŠALA SAM, a onda mi se pojavio STOMAK": Britni Spirs je TRUDNA, svoj NAJVEĆI STRAH nijednoj ženi ne bi poželela

Savremena kao i uvek, Nada Macura ovim devojkama nije ništa zamerila, već naprotiv stala u njihovu odbranu.

OSUDILI IH ZBOG STAJLINGA  Poznate dame komentarisale takmičarke

Alo

 

- Ako devojke lepo pevaju, i talentovane su, neka samo nastave, one su izazov za muškarce - objasnila je poznata doktorka.

Sa druge strane, pevačica Saška Karan nije bila iznenađena ovim stajlinzima jer smo, kako kaže, navikli na sve i svašta.

OSUDILI IH ZBOG STAJLINGA  Poznate dame komentarisale takmičarke

Instagram/saskakaran

 

- Mislim da bi veći efekat imala neka devojka, koja bi došla normalno obučeno, svedeno i skromno. Sigurno bi bolje prošla - iznela je svoje mišljenje.

ŽELIM DA PORUČIM JEDNO VELIKO, BRIGA ME Takmičarka 'Zvezda Granda' prvi put se obratila javnosti nakon uvreda žirija

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading