FANOVI JE SALEĆU SA SVIH STRANA Konstrakta uhvaćena kako potpisuje knjigu Mire Furlan (VIDEO)
Foto: Alo!

I dok se Konstrakta u svojoj pesmi „In corpore sano“ pita kako će zbog nemanja zdravstvene knjižice da je „prate u ime zdravlja“, na svakodnevnom nivou ona se ne pita zašto mediji već dva meseca prate svaki njen korak, izjavu i aktivnosti koje su vezane kako za njen privatni život, tako i za njen odlazak na 66. Evroviziju u Torinu.

Iako Ana Đurić na ulici izgleda kao sasvim obična i neupadljiva žena, to ne sprečava njene nove obožavaoce da je prepoznaju, zaustave, iskažu divljenje prema njenom liku i delu i zamole za autogram koji je odvajkada izraz posebne časti i pokazatelj istinske popularnosti.

FANOVI JE SALEĆU SA SVIH STRANA Konstrakta uhvaćena kako potpisuje knjigu Mire Furlan (VIDEO)

Foto: Alo!

 

Fan je Konstraktu sreo ispred jedne knjižare u centru grada, zaustavio je i ispričao kako do njene pobede na Izboru pesme za Evroviziju nije slušao ni nju ni grupu „Zemlja gruva“ čiji je Ana član, ali da se nakon pobede sve promenilo.

Evrovizijska predstavnica je sa punom pažnjom slušala gospodina koji joj se obraćao i sa osmehom se zahvaljivala na komplimentima, a onda je on poželeo da dobije i autogram. Kako nisu imali papir, a Ana nema autogram karte po uzoru na svoje koleginice iz folk branše, gospodin se dosetio i umetnici dao da mu se potpiše na knjigu koju je kupio nekoliko trenutaka pre nego što ju je sreo. Interesantno je da se Ana Đurić potpisala na prvu stranu autobiografske knjige pokojne glumice Mire Furlan „Voli me više od svega na svijetu“ o kojoj je javnost brujala pre nekoliko meseci.

U ovom slučaju možemo da konstatujemo da se umetnica potpisala na umetnicu, a da Konstrakta u Torino ide kao poznata pevačica.

Peva na srpskom, titluje na engleskom

Iako će nastupati u drugoj polufinalnoj večeri 12. maja, Konstrakta će zbog obaveza, proba i medijskih događaja koji prate Evroviziju u Torino odleteti 1. maja. Svoju pesmu će pevati na srpskom jeziku, a za publiku će biti spreman i titl na engleskom, kako je ranije najavila.

SVE POPULARNIJA NA MREŽAMA ČOLINA ĆERKA UNA Zdravko Čolić iskreno o privatnom životu: Ne mešam se u to

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

28.04.2022 08:18

Boze od svakoga i vi trazite potpis i autogram.